28 November !

 Wiiiiho ! :D Tro det eller ej med det snöar nu ! Jag är super glad  :D

Igår kom natha hit och kollade på idol med mig och snacka lite skit om allt möjligt .Och gjorde vi ett pepparkakshus , men tyvärr imorse när jag vaknade hade det braka ihop . Lyckat .. ;p men vafan !

As kul att vara med henne , var ju som sagt va ett bra tag sen :/

Idag ska jag väl upp till pappa och göra ett nytt försök på pepparkakshus, och ska vi jul pynta lite där uppe :)








                                                ♥

27 November .

 Jag blir så le på vädret .. Vart är snön , jag brukar inte vilja ha snö eller jag vill ha mot vintern med mot april vill man ju inte ha den . Men vafan jag börjar ju grina om det inte blir någon snö till jul , och det känns ju inge vidare roligt att julpynta och så när de nte är nån snö ? .. Jag tycker synd om dom som bor i södra sverige , Dom harmissat det finaste som finns nästan !  Hua ingen ordning på vädret ..



Idag var det någon work shop på skolan och han som hade det var ju super läskig, eller ja en av dom som hade de dom var tre . Och ena va typ två meter och skulle man låssas att man hade en boll mellan sig , och skulle jag va med han , skulle jag luta mig bakot och upp på hans rygg o massa , jätte lätt för mig som är 1.54 ;o  ;p

 Nu har jag vart ute och fotat lite så jagska hem och redigera sen, och sen ska banne mig göra om min blogg för jag är le på den är nu . Får se hur de blir :)


Ne nu ska jag hjälpa mamma lite på jobbet sen ska vi käka på jämtkrogen , Mumms :) Sen kanske jag går upp till Ante o hälsar på om han vill ^^ :)


Ha en fortsatt bra dag !  hej då ! <3

25 November .

 Gud det är bara en månad kvar till jul afton !  Jag vet inte om jag längtar , visst de är skojj med paket o så , men ja :P
 idag gick jag hem från skolan , hade så jävla ont i huvve och mådde ap illa :s så jagkände att jag inte gjorde någon nytta på skolan .

ja nu ska jag på något som kallas "tjej grupp " fråga mig inte vad det är men det kan bli jävligt kul !
Ska ringa till Elvira nu så ska gå upp till henne och så går vi tsm på den där grejen ! :P

hare bra !


23 november.

hej hej ! :)

Igår var jag och älskling i sundsvall med mamma !  Hur skojj som hälst tycker jag . handlade :
ett linne
en klänning
en present åt frida
en bh

tror att det var allt . hittade en ap snygg tröjja men dun som man är så nej ... ÅNGRAR !

Ne jag klev upp klockan 6 imorse på grund av antes klockan som går fel . så har suttit uppe i två timmar nu så kanske snart ska gå ! + att ante är otroligt söt när han sover  (aa)

Jag ska hem och redigera bilder sen frida och jag var i byn , så kommer dom snart här på bloggen :)

ha en jätte bra dag ! <3

Katten !

 Sissta bilderna nu innan jag går och lägger mig blir dom här härliga bilderna på min lilla kisse miss ( Frasse )





Fotosession

 Här är två bilder från i höstas när jag och frida fotade !

 Foto & redigering : Jag (Karin Sahlin)
 Modell  Frida Bruman
 
foto : Frida Bruman
modell & redigering jag (Karin Sahlin)



18 november .

 Hej hej !

 Gud vad tiden går fort , snart är det jul ! julklappar ska handlas och det kommer bli skitstressigt . Och jag har komme på att jag ska köpa julklapp endast till Andreas och frida ! För resten umgår jag knappt med . och det blir billigare än att köpa till alla !

 nu har jag fått påbackning av frida att jag inte har lagt ut bilder på ett tag ! FÖRLÅT! :) Men jag har inte haft ett redigeringsprogram .. :/

Men nu kommer det bilder :D



17 november .

 Hej hej!

Igår fick jag mina kängor och det var kärlek vid första ögonblicket ! Älskar dom !

idag så tog vi vaccin för svininfluensan. och detvar då ett jävla stök . Först hade lars- erik inte lämna in mina papper sen hade han lagt dom i en annan hög . ochsen fick jag ta , så jävla ont gjorde , kändes typ som dom gröpte ut hela armen .. Och sen skulle man sitta där en kvart . fick skit ont och kändes som jag skulle svimma och spy o massa .. sen har jag inte mått så bra på hela dan, tror jag har feber . hua..

 Nu ska jag i alla fall dra på dansen snart , inte vart där på två veckor nu , för lov o sjukdommar .

Men vi hörs senare ! :)

16 november.

 hej hje , sry att jag inte har skrivit .. Så stressigt :/

 Nu har jag nyss färgat fridas hår rött , så jävla snyggt ! avis :(

 Sen nu ska jag hem och äta sen upp till pappa och sen ner till bräcke och hämta mina kängor ! :D Love it !
Sen läxor ;o


 hej då :)

13 november .

 Tjjaa ! :)

 Nu sitter ag på mentorstid på skolan , och jag fick nyss reda på vårat schemat för period 2. Fy fan vad et är dåligt 250 minuter tyska . och sen på tisdagar har vi eng. matte. och pråkval.. Jag kommer inte orka med det här .. så jävla drygt . Sen är lars- erik  inte omtyckt av mig .. Nu ska jag gå och kolla på konst ut ställning ;o

 hörs :)

Hissa o Dissa ! ;)

 Shoho , Nu ska jag göra en "hissa o dissa" som det heter  !
 Men jag tänkte börja med dissa !


DISSA:

Alla saker tjejer köper för att håret ska växa och va glansigt, inte va tråkigt ,
man vill ha fina vågor i håret. Då köper man massa olika produkter ? konstigt tycker jag
när jag tänkte efter . Jag tycker att alla har dom här saltvattens-sprayerna för att håret ska få
"strand vågorna" i håret eller vad de va . ^^ visst det är skoj att testa men kostar bara massa pengar och i slutet tror jag inte håret mår så bra av de . men som sagt va kul att prova !


HISSA :

Sov i flätor ! Om man vill ha fina lockar så tycker jag att man lika gärna kan sova med flätor . Det tar ca 4sek att fläta och sen ska man ju ändå bara sova, på morgon plocka ut som och duhar dina super snygga vågor ! :)
Tycker att det låter såå mycket enklare och det bästa det kostar inget ! Jagtycker vågor av flätor är super snyggt !


De var allt för mina hissningar och dissningar den här gången ! ;)

11 november .

 Hejhej !

Först ville jag bara säga att iger var det precis 3 år sedan min mormor lämnade oss i släckten. Gud vad jag saknar henne ! usch helt obeskrivligt men , jag kommer aldrig glömma vilken underbar person honva , hittade alltid på nått ! 10 november 2006 09.15 en dag som alltid finns lika klar i mitt huvud livet ut ! <3

 Sen idag så har jag vart sjuk , men jag börjar bli en aning bättre nu , så jag ska nog fixa skolan imorgon!
 Jag åkte upp till pappa imorse, så jag har vart där hela dagen . Vi gick upp på nå berg så jag fick fota :D GLAD KARIN !  haha så jag fick sitta på pappas axlar eftersom mina ben inte orjkar så jätte mycket nu när jag är sjuk ... Och när vi kommer upp på det där berget så ser man utsikten . Dal eller vad det heter , trädtoppar som är vita , längst nere idalen är det en lite sjö som isen har börjat lagt sig på , och sen dimma som ligger över träden . Det var verkligen obeskrivligt fint ! Synd att man inte hade ett bra utrustning till kameran för att få det lika bra på bild .. men försökte så ni ska få se någon gång :) Riktigt härligt att vara ute . och man känner sig sååå mycket bättre !

 Hare bra ! :D

Öga .

Foto öga


10 november.

 hejsan , jag hoppas verkligen att min dator snart ska börja funka igen , är skit pepp på att blogga nu !

 Idag orkade jag inte igentligen inte gå på skolan , men vi hade svenska prov och massa så gjorde provet och sen drog jag hem ! Gjorde en kopp varm choklad med grädde sen har jag suttit här , ( bara ett tillfälle för jag har flyttat min dator  men ska få internett snart) .

Nu ska jag leta lite foton som jag kan ta med på skolan så min lärare kan sätta upp . Hon bad om det , har ni några förslag så säg till är ni snäll ! :) kolla här

Jag sa förut att jag skulle skriva några rader ur min uppsats om en kille somskriver till sin fru, och eftersom jag har så jätte tråkigt nu så kan jag skriva någon rad  :)

En bit in i texten här :

"kogen slingrar sig runt oss, och i träden ser man skotthål.
Jag har badat i varje sjö tror jag , men jag får aldrig bort den smuttsiga känslan. Mitt hjärta och min kropp känns obekväm, ibland känns det till och med som om jag inte finns eller att någon bestämmer över min kropp. "


Det var en liten liten snutt i min uppsats !  Hare så bra :)

6 oktober

Hej hej ! Jag väntar fortfarande på att min data ska bli bra igen . Därför skriver inte jag så mycket. Igår var de skoldans , rätt skoj tycker jag , lite segt från början men de blev riktigt kul sen. Och jag ville använda mina röda pumps så nu har jag massa skavsår så fötterna , men de sket jag i. :) kanske visar någon bild sen :) haft matte prov idag och de var skit svårt :o Ne nu ska ja gå upp så syslöjd :) hare bra :-D <3

3 november .

 hej hej alla glada!

 IDag har jag inte alls var på bra humör och det rasade verkligen när jag kom hem helt ..
Jag är riktigt le , och jag fryser så jag skakar .

 Idag fick vi hela eftermiddagen se en föreläsning av thomas fogdö eller vad han heter i efternamn . Det var väl ra handling och så , men det var jätte svårt att orka lyssna så länge . men såg nu på kvällen när det var för vuxna att det var super mycket folk. det är ju kul att det är mycket folk !

Ja nu ska jag ställa mig i duschen och sen skriva min uppsatts som ni kanske får höra två rader av om ni har lust och vill. sen skulle ante komma o sova här :)

 + att jag tycker vissa borde ta och växa upp lite , ni går fan i 9 an och en i första ( två jag menar nämner inga namn) och ni försöker spotta när folk går förbi SÅ MOGET eller så inte, väx upp för fan ni beter som nå jävla barnungar ?! usch!

 Aja kännde att jagvar tvungen att få det skrivt ! Hare bra ! :) <3


2 november.

 hej hej !

 idag har jag inte gjort så jätte mycket gått på skolan , och sett allmät dryg ut ! Haha.
 Nej men det har väl vart en helt vanlig dag gissar jag . idott ! (y) riktigt roligt , fick spela bandy och ha stafett, men jag har så sjuktsvårt att andas så det är sjukt ;o hoppas det går över !

 sry för en dålig bild uppdatering , men jag har ju som sagt min mammas ator nu för min är på repareiren !  ;)


 Men nu ska jag kolla runt lite ! hörs hej !

1 November .

 Hej hej :)

 Ville bara säga SRY för alla stavfel i förra inlägget, som en iss person frida tyckte var ÄLDIGT jobbigt ^^

 Idga har jag inte gjort så mycket , åkte till min morbror och kollade hur det gick med datorn . gick ganska bra så har fått hem den , men den funkar inte riktigt .

 Sen så har jag suttit framför tv ^^

 nu ska jag snart åka till min moster och äta middag , det blir nog smaskigt , är hungrig ,

 men nu kommer alla och ska kolla så nu säger jag hej då :)

RSS 2.0