31 Mars.

Hej.

Jag är jättetrött. Vill bara gå och sova och slippa allt usch! Vissa saker tar på krafterna.

Jag ska i alla fall åka och kolla på massa små hundvalpar 2 veckor gammla. en av dom kommer bli min lilla prinsessa skulle jag tro! God natt!

foto.

Livets alla vägar är som stammens grenar skiljer sig fårn varandra.


Gammalt är en livsstil.











Tema- TID

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00

Tid är en fråga


27 Mars

Haj på er!

Tänkte säga lite snabbt vad som har hänt i helgen. I fredags var vi hos Tobbe och kollade på film och var det alla kompisar där. Tog och sov hos Frida, och det har inte hänt på årtionden vill jag lova!

I lördags åkte vi till sundsvall och fick på stan där och sen åkte vi ut på birsta. Hittade massa saker. Väldigt nöjd!

Idag glömde jag att ställa om klockan fick skynda mig att åka ner hit och sen iväg på dans. Sen har jag vart hos Frida.
 Nu om en halv timme ska jag till Linda och klippa och färga håret (y)

Hörs senare ! :)

Kirsten part 1










Tjuv titt!

God kväll! :)

Tänkte visa en bild från när jag fotade Kirsten. Tyckte bilderna blev bra, även om det var väldigt kallt.
Nu har jag och mamma städat mitt rum. Det är jättefint och jätte skönt att ha det gjort!

God natt!



på gång!

Hej igen!

Fick värsta rycket och fick massa ideer till massa olika foton. Men ingen ville bli fotad.. Tråkiga människor! haha.
Ebba jag vet att du läser min blogg, så jag tycker att jag kan få fota dig någon dag för det är en sak du skulle va perfekt för det! Om du vill alltså?

Aja men sen ringde min mamma och då sa jag allt det där. Och då säger hon men ring till Kirsten. Så det är gjort och om en stund ska jag dra dit bort och fota ska bli kul!

Just nu skulle jag behöva massa personer att fota, haha.

Två bilder.

Här är två bilder som Nathalie tog på mig.


24 Mars.

Hallu!
Har inte så mycket att skriva om dagen. Det har vart bra tycker jag. Tog lite kost på träslöjden på rasten när jag och nathalie va och målade ! :)


Natha har gjort ett fint hus till sin kanin :)


Jag har gjort bokstäver (mitt namn) och håller på med en hylla till dom (y) haha.


23 Mars.


God natt !

God kväll!

Har kommit hem från träningen för ett tag sedan och det är så skönt att veta att man ha tränat. Love it!
Tänkte visa lite fina smycken från http://midnightmarket.org/. Tycker att det är roligt att kolla på smycken där, det är inte sånna här typiska smycken utan lite mer udda. Det gillar jag! Det finns i alla fall massa fint.

(symaskinen är så klockren LOVE!)



Ni får även en liten bild på dagens kläder. Nu blire sofias änglar!


22 Mars.

Halloj !

Nu innan jag springer i väg på träning så tänkte jag lägga upp en önskelista bara för Frida^^ haha nej men hon tyckte jag skulle lägga upp den så att hon hade lite billigare saker att kolla efter ;)

* Över supersöta kläder (min stil)


* Smycken ( inte just dom men olika smycken bara)


*piercingar till näsan och septum, töjring eller plugg.


* The Arks skiva


* Vita söta strumpor som är lite höga eller precis över knäna.


* Söta hårblommor och hårsaker


* Skor (a)


* Orange och svart läppstift från make up store (y)


*Svart slips


Det är det jag kommer på nu, men vad som helst är kul ! :D
Nu ska jag springa iväg på träning (y) Hej då !

Tema- ÄTBART

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


20 Mars.

God kväll!
Jag hoppar just nu av lycka! Skulle logga in och kolla lite på min blogg så har jag fått ett mail av Milla. Jag va med i en tävling där man fick välja ett valfritt smycke från och jag hittade det här örhänget här nere, Jag är käär i det jag har visa det för mina kompisar för det va så snyggt och vann jag ?! :D
Det finns massa snygga och billiga smycken på http://midnightmarket.org/

Milla har massa roliga tävlingar och annat roligt på hennes blogg så tycker ni ska gå in och kika! :)


19 Mars.

Hallåj! Känner mig jätte glad idag jag har inte en aning om varför men :)
 Om ni inte har sett det så har Frajda fixat min blogg för hon är sååå snäll! Tack.
Tänkte visa två bilder som jag tog för ett tag sedan.

jimmy eat world-hear you me




16 Mars.

Helloj!

Först tänkte jag svara på en fråga som jag fick igår. Frågan va vilken linje jag ville gå. Jag har valt mode och design. Vill verkligen gå det !

Idag gjorde jag nationella i kemi. Ja det gick ju.. dåligt.
Kanske blir lite bilder ikväll eller imorgon. Fotade lite förut.

En bild Frida tog på mig imorse innan skolan.


15 Mars.

Hej hej !

Tänkte bara säga att den senaste veckan har jag vart sjukt le och inte brytt mig om min blogg.. Det är massa plugg och sen 'är jag så stressad för gymnasie fick veta att min linje kanske inte ska köra för de är så få sökande. Jävligt surt måste jag ändå säga. Det är en linje jag vill gå.  Och min syo hittade bara ett till gymnasium med den linjen och det ligger då allra allra längst ner i skåne. Vet itne om jag vill flytta dit. Aja det blir att fundera.

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN på träning en timme, har inte vart där på sjukt länge. Ha vart sjuk och är ur form heeelt ! INTE OKEJ!

Nu blire plugga lite till inför nationella Kemi imorgon. Usch !


Tema-upplevelse

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


Den här veckan kunde inte jag riktigt få fram det jag ville så misslyckad bild. Tänkte att upplevelse det handlar ju igentligen om känsla och att man ska vara glad och stolt över sig själv att man vågade något eller gjorde något. Kommer inte på nå upplevelse som jag kommer på som jag har vart med om. Men kan säga något som skulle vara en upplevelse för mig skulle vara att åka till savannen och fota vilda djur. är en dröm jag har haft ett tag.


13 Mars.

Hallå! Tänkte säga lite saker om igår jag va på "räkfrossa" vilket tydligen va 10 räkor var och två små frallor var en frukost skål på 6 pers? Det klickade inte riktigt hur de tänkte där eftersom jag blev inte mätt riktigt och tänk då pappa min granne Kenneth och alla andra vuxna? Hmm :p

Efter det bärde det av till Elin och kolla på melodifestivalen! Jag hejjade på Brolle och Sara Varga men båda kom ju dåligt så.. Tycker inte alls om Eric Saades låt men han har ju större chans än Sara om man säger så. Även om hon är 10 000 ggr bättre. Mellan Danny och Eric tyckte jag Danny skulle vinna, haha. Jag visste att någon av dom skulle vinna så nu får vi hoppas att han kommer långt i nästa steg ! :p

Nu har jag vart på dans den typ 10. Mycket givande! Snart ska jag och mamma ut och gå eller springa ( jag kanske kan flörta lite med henne så vi springer! Hej!  

Lilla jag.

Hellu. Jag har väldigt lite bilder nu känns det som även om jag har typ för många. Kanske bara så att jag inte orkar nu. Aja tänkte visa lite bilder som FRIDA tagit på mig för kanske två helger sen! Hon är så duktig !




Önskelista!

Hellu ! Eftersom jag fyller år om 39 dagar  (wiiie) Så har jag satt ihop lite kläder som jag önskar mig. Hade jag vart rik hade jag köpt allt men tyvärr så är jag inte rik :/

Snygga kläder I like!


8 Mars.

God morgon! Skulle slänga in ett inlägg innan jag ska till bussen. Ska till staden idag på badhuset med några kompisar. Jag är jätte nervös vet itne varför men jag är det.. + att jag är skit rädd att vattnet ska vara super kallt? Usch. Nej nu ska jag springa och klä på mig ytterkläderna och till bussen! Ha en jätte bra dag alla!


Tema- FRAMTID

Hellu! Eftersom det inte blev nå tema igår så kommer det nu istället ;)

Den här bilden är lite drömtänkande. Haha. Jag vill i alla fall bli känd designer. Klänningen som jag ihnte satte fast på dockan riktigt har jag själv sytt. Bild kommer när den är klar! Älskar att sy och älskar kläder och mode!

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00



Musikal bilder!

Ja här kommer det lite fler musikal bilder ! (y)


Jonna ,Frida och lilla jag



Vi dansarei vita kläder Frida, jag och Jonna


Frida, Jonna och jag.



Jonna, Josefine, Elvira, Ebba (dom två är huvudrollerna) jag och Frida!



Nu ska jag skriva alla namn ;)
Elin, Victor, Elvira, Ante, Igor, Stina, Petter, Ebba, Therese, Therese, Miranda, Josefine, Frida, Jonna, jag och Therese. Det var vi som hade satt ihop den här musikalen riktigt kul blev det ändå till slut !

7 Mars.

Hej! Som ni kanske märkte igår så kom inte tema upp igår inte av mig och inte av frida. Vi glömde helt bort det båda två. Hahah. Men jag ska lägga ut det under dagen.
Solen lyser ute och det är såå härligt älskar fint väder.
Idag ska jag låna om min bok för jag har bara några sidor kvar iden nu. Och ta ut pengar. Gå och klippa mig hos Linda. Efter det så få vi se vad dagen bjuder på.

En bild på mig som jag tog för ca 10 sek sen! Imorse satte jag i min gamla ring i näsvingen jag få se om jag ha den imorgon när jag ska till badhuset, min plupp kommer ramla ur. Kanske inte överdrivet snyggt  ;p


5 Mars.

Hellu ! Idag har jag suttit på folkets hur i 4 timmar med Frida och Amanda. Vi har vart och kollat på rock karusellen skit kul :D Alla var super bra!
Här kommer 2 bilder från musikalen på oss tre dansare. Hoppas det kommer fler bilder jag ska kolla om det är någon som vill skicka till mig !


Frida, jag och jonna


Jonna, Frida och jag

4 Mars.

Fy fan idag känns det bra !

Igår gick musikalen så jävla värdelöst, gjorde massa fel och blev så arg på mig själv -.-
Däremot idag gick det jättebra tycker jag. Skönt att det är över men känns lite konstigt att vi inte kommer träffa Jenny våran danslärare under musikalen nå mer på fredagarna :s Som avslut fick vi i alla fall pizza till lunch för vi hann inte med skollunchen idag.

Gjorde även klart min uppsats i So och lämnade in det känns bra att slippa tänka på det mer. Idrpttsläxan är inskickad och det är lov nu.

Nu ska jag bara ta det lungt och ha världens bästa lov hoppas jag . Frida Winberg ska komma hit någon dag saknad tjej det där! Natha och jag ska väl kanske upp till byn och ja det känns bra !

Kanske skriver nå mer senare !

Nathalie part 3

Här kommer två bilder igen på fina Nathalie.




2 Mars.

Hejsan!
Idag är ingen bra dag kan jag säga jag ville bara säga det att jag är super arg på min lärare.
Nu har jag bakat kakor för att lättat lite på hjärtat, vilket är bra! Sen blire dans.
Men nu kära ni så ska jag förtsätta på min j***a uppsats och hoppas på att i slutet är den ganska bra.

Jag har fattat att killar inte har mycket i huvudet men hallå jag trodde väl inte att det skulle va dammråttor och spindelnät innanför. Just ja det är ingen kille utan en varelse jag pratar om. 

Idag fick det bli bild fritt. (så länge..)

1 Mars.

Halloj! Seriöst det här har vart en såå lång dag, vi hade Eng matte och sen tyska på formiddan och sen svenska hela eftermiddan. När jag hade matte tyckte jag att vi hade ätit lunch och sen efter tyskan tänkte jag gå hem.
Jag ville verkligen gå och träna lite idag har ju inte gjort det på jätte länge. Men pratade med mamma idag och hon tyckte att jag skulle bli riktigt krisk först så jag slipper bli sjuk igen. Så imorgon blir det nog ingen idrott heller enlig henne men jag måste nog.

En liten bild. Vet någon vilken blomma det är ? :D


RSS 2.0