reeeeeeeeegn !

Btw sånt här fint väder vare igår ! ;)


30 Juli.

 ja idag har var tråkigt.. Haha. som vanligt vill säga ..

 Hoppas alla har det trevligt på yran . Jag är icke där för att det var en artist jag ville se så ingen meningt tycker jag .
 Jag och mamma har vart ute och gått runt hela bräcke för ett tag sen . och ja det var väl trevligt ! Kallt bara.
Stötte på Nathalie så snackade lite med henne oxå !

Nu har jag vääääldigt tråkigt för er som undrade och ingen rolig är inne på msn .. Så jag gissar att jag få sitta o lyssna på musik ?

 Hare bra !

shhy

 Tänkte bara berätta att nu är det massa gubbar i min lägenhet. jag är hemma själv och det är faktisk lite läskigt ;o
 Dom håller på att byta fönster och så , men ändå ^^ HAha sitter jag här och ser ut som jag har kome upp i graven , och jag trodde dom skulle komma imorse när jag sov , så när jag vaknade vid 1 då gick jag upp i en tröjja och satte mig  vid vardagsrumsbodet och fikade , så kommer dom in ;o lite smått pinsamt sådär m¨åste jag säga xD

 en bild här då ;)


saker nu då ^^


Tröja 199:-


Halsduk 129 :-


tröja 199:-



 hårförlängning 1590 :-

                                                                                                        
          
 Piercing på dom ställena ^^ fast bara i nederläppen till vinter vill jag sen den andra tll våren elr nå ^^
Väldigt ful bild men ja , jag orkade inte xD

bye

30 Juli.

 Tänkte dra gårdagen lite snabbt sådär !

Började med att jag var uppe hos pappa och myste med mina katter ! Sen så åkte jag hem och fixade mig lite , och sen vidare till mina kusiner och käkade tårta . Efter det så skulle vi hjälpa moster att ösa ur båten, men då träffade vi min andra kusin och hans tjej , så skulle vi få ut och åka båt med dom  skojj ;D Fast vi fick aldrig igång båten , och började de bli massa vågor , så det gick ända inte han skulle åka nån vatten bräda elr nått ( glömmt vad det heter för tillfället ).
Sen på kbällen knackade de på min dörr och där va Ante och frågade om jag ville hänga med ut , så vi åkte moppe och sen upp till han så var jag där till klockan 2 då jag kom på att jag kanske skulle gå hem^^ sen blev det natti natti ;)


 30 juli .

 Nu sitter jag i alla fall här , vet inte vad som händer idag alls ;s Hoppas på nått skojjsigt ! och just nu känner jag att jag vet inte hur mina pengar ska räcka ;o jag fixar ett inlägg snart på lite saker jag vill ha ;)

 Hare bra  så länge ! :)


kattungar !

 Jag vill verkligen ha kattungar dom är sååååå sjukt söta ! Visst under hela min uppväxt har jag haft kattungar . Och det är precis de jag saknar ! Att vakna en morgon och höra dom små skrika! Guud vill att min katt ska få ungar igen !









28 Juli.

 hej hej !

 Idag har jag sove ! Skönt. Sen bakade jag munkmuffins ! Dom blev ju sådär då elr ja vet inte ^^

 efter det så kom Frida och gick vi ut , köpte glass och gick runt. Skulle fota med hittade inget att fota .. Så vi gick till Amanda  och där klippte jag luggen på Frida ! Hon är så sööt i det!

 Sen påvägen hem så träffade vi Elin L och Jamie. Inte sett dom på ett bra tag :/ så det var roligt att träffa dom ! Borde träffas oftare tycker jag ! ;) Elin kanske har lust att cykla hem till mig igen x) Haha nej jag vet det är skit jobbigt upp för allla backarna ! Jag som är taskig (a

 ja nu sitter jag och  väntar på att pappa ska komma o hämta mig, jag ska upp till byn. Dom kommer hit klockan typ halv 8 på morgonen och ska såga ut fönstren med motorsåg-.- kommer inte kunna sova sen kommer jag frysa ihäl !

O imorgon kanske jag följer med pappa på dans nån stans ^^ men vet inte  !

 God natt

28 Juli.

H'r kommer bilder på de jag köpte igår !











 

27 juli.

 Ett stort grattis till min bästa vän Frida Bruman , hon fyller 14 idag ! <3

 Idag så ville jag verkligen  inte kliva upp ur sängen .. men jag hade lovat Frida att åka till staden med henne ! Så bara pillra sig upp ! Åkte in , gick på stan och kikade lite grann. Jag hittade ett har skor , det var verkligen tvångsköp . Va bara tvungen att ha dom ;o och ja , jag är en skooman elr vad det heter ! köper häldre skor än kläder ^^
Sen en foundation och ett armband i läder och en parfym som luktar sjukt gott enligt mig och frida ;)

Sen när jag kom hem så frågade mamma om jag skulle med på bil bingo, ja fan klart jag skulle . stor mening att sitta hemma bara? Icke ! Så vi for till moster och sen vidare på bingo . Jag var ett nummer ifrån 600 ;o moster vann 650  ! Och mamma satt ett i från 16.000 , tror jag de va elr om det va 7.000 ?

 aja vi blev riktigt le där på slytet ^^ :s

O nu kan jag ju lova att det är natten för mig ;o dööö trött !

26 Juli.

Nu har jag äntligen tid att sitta vid datorn ;o

 Var ju som sagt va o severade på ett bröllop. Det var riktigt kul, förutom att det var sviiin kallt ;s
 gud när men ser hur gullit detvar vill jag oxå gifta mig ju :´) Dom varsååå söta !

 idag har jag vart hos Frida o ätit tårta och gett henne present för hon fyller år imorgon och jobbar hon då .
 Men men ^^

 Sen har jag suttito redigerat lite bilder och så :)

 Hare bra hej då !

ett smakprov !






Mera bilder som jag fotade från när jag pappa Frida w o hennes pappa var och red islandshästar hittar du på [email protected]

kväll.

 Hoho , nu var det i alla fall kväll , skönt ^^ Nu sitter jag hos frida ska sova här inatt o det är kul ! :)

Ja för övrigt har jag väl inte så mycket mer att säga är lite  smått nervös inför imorgon ^^ hihi . men gissar att det är så det ska vara ?

 Jao nu får ni ha det så jätte bra , god natt ! ♥

24 Juli.

hej hej !

Har ju vart hos Frida w nu sen igår ! Det var super kul att träffa henne . Det var ju så länge sen :/
Aja , vi gick på stan och så . Sen så typ kolla film var ute o gick,fixade naglar och håret :) Oj oj vad mycket skojj vi har haft kan jag ju säga !

Idag så har vi vart och ridit islandshästar med våra pappor ! Det var verkligen hur trevligt som hälst och måste göras om ;o    Hahha och fick man sig ju ett gott skratt åt far mig ^^
Vart faktiskt lite sur , för jag fick inte rida hästen som jag har ridit varje läger jagvart på och alla dagsturer jag vart på. pappa fick ta han ..

aja sen åkte vi o hälsa på min bror o Rasmus i rasmus stuga ! mysig stuga du har Rasmus ! :D

Nusitter jag hemma och väntar på att frida ska komma hem så jag kan gå och prova nån shorta ,vi ska servera imorgon på bröllop med Amanda , Elin, Rebecka !  Kan bli en kanonens dag de :D

Aja vi hörs ( och jag vet att detvart många frida här nu ^^ bilder från idag kommer inom kort ! )

22 juli.

 idag så vaknade jag ett !
Satte mig och kollade på the City . det är ju maraton så vafan lika bra och kolla ^^
 Sen så gick jag ut och träffade Elin ! var ett tag sen , med det var trevligt att träffa na nu en sväng i alla fall . Hade massa roligt att prata om , men även mycket tråkigt :/

Sen skrev mamma o sa att jagskulle komma hem . Då åkte vi upp till Elviras mormor och blev bjuden på middag , sen var vi ute på sjön .  HAHA det var länge sen jag garvade sådär mycket ! Laila ( ni som känner henne vet att hon är teknisk ) hon skulle köra en båtmotor . och sen satt hon o körde , så kom vi till ett hur och du skulle hon svänga utåt men dråg innåt och vi ba " dra mot dig " hon ba åt lena ? åt mig ? lena , meg?  haha sen stannade motorn och då krockade vi nästan medbryggan o allt ! HAHA
 Sen fick elvira en fisk ( laila är typ rädd för fiskar ) och skulle hon slå ihjäl den och skrek slog slrek slog ! HAHA ja ni skulle vart med kan jag ju säga ;)
 Sen så badade jag oxå, hua !

När jag kom hem vaxade jagmina ben ! Fy fan det gjorde så jävla ont . Det var bland det ondaste jag har gjort måste jag säga ! Fy fan !

 Ne nu ska jagsova , sen imorgon åker jag till  Frida W och sover där , och sen dan därpå åker vi o rider islanndshästar med pappa . Vart där på ridläger några gggr och ridit dagsturer , det är super skojj !

 Hare bra ! <3

Frisyrer !

Tänkte visa lite bilder på frisyrer  :)



 inbakadfläta som går runt hela huvet !



Bilden i vänster hörn : Lika flätor som på bilden längst uppe till höger . Men oxå en helt vanlig knut.
Bilden i höger hörn, inbakade blätor av luggen . Mittenbena.
Bilden nere i vänster hörnet , mittbena och tvinnat håret bakåt.
Bilden nere i höger , samma som bilden nere i vänster fast uppifrån



Samma frisyr allt här : Mittbena , inbakade flätor i luggen och sen flätor på sidorna.

 Lite lätta frisyrer här ;)

21 Juli .

 Woho , jag satt och cama med min bror och Rasmus inatt , haha det blev väldigt sent ;o och måste bara säga att dom är söta filurer:)

Sov till typ kvart över 1 idag och sen ingde Frida w och snackade lite :) trevligt trevligt ! Sen så har jag typ inte gjort nå mer ^^ Jag och mamma for upp till Elvira och var vi där ett tag , jag fixade Elviras hår , skit snyggt ;)
Sen lånade jag en bok av henne, hon sa att den var så jävla bra men vette fan jag ^^

Aja nu sitter jag här och gör nå dummt spel som Nicklas skickade åt mig så jag tycker ni ska prova det här :  http://www.existenz.se/out.php?id=14726   Blir lite smått arg men har klarat det några ggr ;)

 Jadu sen tycker jag ni ska prova säga " Pappa hänger upp hinkar i taket " snabbt och många ggr ! Vad blir det då ;) hihi

 Ne nu ska jag inte skriva längre ni får en bild istället !



20 Juli.

Hejsan hoppsan !

Idagså vaknade jag , kakade en kaka som inte alls blev bra gjorde nog nå fel (y) Sen så har jag inte gjort nå mer .. Elr jo jagvar på bilbingo . Det var skiiiit segt måste jag säga ^^ Haha men men , vafan bättre änatt sitta hemma !

 Nu sitter jag med en kopp te i handen och det är sommar sjukt ..

 Jag tycker dagarna går så snabbt nu , lovet är ju fan snart slut ;s herre gud stoppa tiden ?

  Funderar i alla fall att åka ner till lilla Saga , elr hur det blev hon ville tydligen komma upp så får se :)
 Ne nu fundera jag nästan på att sova ä'r sjukt trött ...

 hare bra Hej då !

 Ska sluta skriva mitt namn här efter varje inlägg nu bara så ni vet de ;)



fy fan ..

 Fyfan jag fattar inte var precis ALLT går åt helvete . Varför ska just allt precis allt hända mig ?
Klarar fan inte att hålla tillbaka tårarna nu , dom faller som stora vattendroppar ner för mina kinder .
 Vill att allt ska vara som i vintras ..  visst då var jag verkligen längst nere .. men det är jag nu med .
Då kännde jag i alla fall ett stöd .  Till skillnad från nu . </3

 KarinChristinaSahlin

19 juli.

 Tjohejsan !

Idag var jag på marknaden med först min moster hasse , och surrade vi med kusin stefan o jenny :) Trevligt !
 Sen gick jag och snackade med Daniel , hihi trevligt !
Möttefrida och sen har ag vart med henne idag ! trevligt :)

 Nu blev det mycket trevligt här men men ;)

 Just den sekunder känns allt så bra ? men sen blir det fan bara fel ska skita i det här . Det går fan inte ..
Elin tänk om ! <3



KarinChristinaSahlin

18 Juli.

 Hej hej , idagså har detvar  marknad här ! Inte illa . Gjorde mig iordning och drog ut och kikade lite , träffade folk och lite så , så detvar trevligt !
Har inte så mycket att säga mer än att jag är sjukt ledsen att detska vara såhär och ja eh orkar inte ta de .

 Nu ska jag sova och sen upp imorgon o ner på marnaden !

 Hare bra

 KarinChristinaSahlin

17 Juli.

Tjoho :)

Idag har vert en slapp dag verkligen ! Jag har bakat hallon muffins blåbärsmuffins och chokladmuffins och sen vanligt mat bröd ! Vart faktiskt riktigt gott !

Erik kom en sväng och kikade in och hämtade sin tröja och surrade lite !
Efter de kom frida som jag har saknat otroligt mycket ! Och vi var typ ute en sväng ! trevligt :)

Måste bara säga en sak ;o Idagså skulle jag gå och handla hårspray, tandborste och tuggummi . Jag hade på mig korta shorts och en kofta , och gick jag och lyssna på musik så var helt inne i telefonen . Då tappade jag ena hörluren och jag hörde någon skrika på mig ? och jag kollade uppoch ser att frank står vid prix och skriker på mig ?! Och han ba "du tjejen kom hit nu "" tjejen hallå kom kom2 och massa sånt flera gånger .. Och jag baratvärkvände och kutade mot bilisten typ .. ne inte kutade men gick väldigt fort .. och ringde jag Ante och var så jävla rädd ?!  Jag väntade typ på att han skulle ta upp en pistol och skjuta mig . Började fan fundera om jag skulle ringa till mina vänneroch ta farväl ? haha ne men typ så .. herre gud man ska inte gå säker någonstans :s
För er som inte vet vemfrank är , han är en neger som går efter folk och frågar om telefon nummer och massa , följer efter tjejer och nu har han börja hota med att våldta  :o

 Ne hua , det här går itne mina kusiner kommer imorgon och så , ochsen blire marknaden (y)

En liten bild med en liten mening här på sluten !



KarinChristinaSahlin

foto .




Denna bild sägert allt enligt mig !

KarinChristinaSahlin

16 Juli

hej hopp ! Idag vad ju jag till sundsvall som jag skrev förut !
Det var faktiskt riktigt trevligt , och fy fan vad fina hus de va , där skulle jag lätt kunna bo ;o
Jagvar inte på birsta utan  i centrum ! hade aldrig vart där förut , så det var roligt  ! Tog tåget in och lite så . Fyfan jag åt nån sallad och jag visste inte vad det var , så jag tog det och det var en tallrik fullt med salladsblad och nån kyckling file´ och nån sås och bröd bitar . Fy fan dte var vidrigt åt nån tugga sen fick det vara bra ..

 Jag hittade faktiskt lite kläder men jag tror det blir att kolla lite på infero och shock om det finns nå ^^

När vi skule hem blev tåget  45 minuter försenat, och det var lite  smått jobbigt faktiskt ^^ men men .
Här är det jag hittade  !
 Hittade oxå 3 pack trosor,
present åt frida,
och
en stor väska som jag kan packa mycket saker i om jag ska bort och så !




Stiligt linne , gillade baksidan



bjuder på mig lite där ;o Ne men jag hade inte en vit tröjja så !


 Svart tröjja , långt ska ha till leggings men orkade inte byta om xD

Ursäkta dåliga bilder , togmed min gamla trasiga digetalkamera.. Min älskling (systemkameran) är på laddning !

Hare bra ! Kram

KarinChristinaSahlin

15 juli.




 Hej hopp !

Jag har verkligen haft suuper skojj dom här dagarna med Elvira ! Visst vi brukar inte umgås så mycket nu tyvärr, men om man tänker såhär om man döptes tsm och sen har man vart klistrade med varandra tills man gick i 4-5 då betyder det verklogen vänner för livet ! Så är det bara , när vi träffas så vet vi precis vad vi ska prata om och så . Idag kollade vi på gamla bilder och lite så , på varända kort i min dagis kort är hon med ;) Och då berättade hon att domsatt och kollade igenom alla band sen hon var liten , jga hade vart med på alla ! Nice ! orkar itne berätta allt roligt vi har gjort !

Jao sen har jag fan inte gjort ett pis när jag kom hem , duschat och bakat en kaka med hallon och blåbär , inte helt fel det kan jag ju lova ! (y)

Ne nu ska jag inte sitta och och snacka hela natten .. Vill bara edela att jag saknar Fridis  :´(  Men hon kommer snart hem som tur är !

 Ska till Sundsvall med tåget imorgon , och shoppa gärnet ;)

 Hare bra hej då !

KarinChistinaSahlin

14 Juli.

hej hej , idag har det blive dåligt med skrivande men har inte vart hemma så ..

Mamma väckte mig imorse och jag gjorde mig i ordning och sen åkte vi och hämta moster sen  så har vi åkte runt i östersund på MASSA loppisar . Var väl sådär rätt långtråkigt , men kul ändå!

Sen när jag kom hem så åt jag lite .. och sen träffade jag amanda och va ute och gick och lite så , sen kom det massa folk, satt och prata med dom och sen så gick vi hem . Nu har jag precis packat klar så så ska vi hämta Elvira och ska vi åka upp till pappa och sova där ! Baka kanelbullar ska vi göra och bada kanske :) Trevligt värre kan man säga !

Ne nu ska jag inte sitta här mer .. Skriver en väldigt bra låt här !

Satyricon - Mother North

KarinChristinaSahlin

13 Juli.

Hej hej

Nu blir det lite omvad som hände idag ! Jag satthemma , sen så fick jag skjuts av Erik ut till Alma bryggan , tack för de :)
Där  var Daniel ,och sina släcktingar och nån kille från borås? o Pontus .

Sen så gick jag daniel o pontus till station och satt där o gjorde ingenting ..
Sen gick jag hem . Han hem  sen ringde jag till Ante ochgick upp till han !  Riktigt trevligt var det , läänge sen jag träffade han , känner att jag kommer sakna han sjukt mycket till hösten .. :/ <3

 sen gick jag hem och då hade mama bakat ! Och blev så sugen på att baka så imrogon blire nog att baka (Y)

 Nu tänkte jag lägga ut en bild på Ante bara för att han är bland dom bästa vännen man kan ha , och då ljuger jag verkligen inte ! <3




    KarinChristinaSahlin

Lite mer bilder!

Nu kommer lite mer bilder sen Frida fotade mig !










 Fotograf : Frida Bruman
 Modell: Jag
 redigerat : Jag


KarinChristinaSahlin

13 Juli.

Hej hej , idag har jag inte gjort så mycket .. som vanligt gör fan inte ett pis på dagarna ..
Suttit och lyssnat på massa bra musik måste jag säga ! Vet ni nå bra band elr nån bra låt så får ni gärna säga till !
Hmm , jag vet ine riktigt vad jag ska säga nu ^^ hade ine så mycket att skriva om nu ..

Men sen så ska jag kanske träffa daniel elr ante , beror på om jag får tag i nån utav dom .. annars får jagse  vad dagen bjuder på !

 Ne nu ska jaginte babbla på mer här.. lägger ut en bild  på elvira  :)



KarinChristinaSahlin

Vad tror ni ?

 Jag villverkligen beställa min hårförlägning nu ! vill ha vill ha vill ha så är det bara !

 Sitter och kollar på kläder och skor och lite sånt . Och jag börjar faktiskt fundera lite grann här , jag kasnke vill köpra kängor till vintern ;o Haha  , men jag vette fan , det är sjukt dyrt så jag vet inte jag ! Men skulle ändå vara lite kul att prova , eller  hur ?
 Ochjag blir verkligen kääär i vissa kläder när jag tittar , guud vad jag vill ha ! Ska se om jag hittar nått i sundsvall på torsdag då vi ska ta mitt nabo tåget ner på morgonen m annars ska jag nog beställa , vart sjukt sugen på ettpar stay ups på www.studioinferno.se   dom har verkligen sygga saker där ! sitter oxå och kollar på www.shock.se Därfinns det oxå mycket fint ! Blir galen .. Tänk om jag var rik ?!

                   KarinChristinaSahlin

12 Juli.

 God dagens !

 Tänkte skriva nån rad om igår efter som jag inte skrev då .. Jag var i alla fall ochfixade med bröllopet och det var riktigt skojj ! Jag vill oxå gifta mig när man ser hur fiint det är ;o

 Sen så satta jag på  johanssons med amanda ett bra tag oxå!

 Efter det gick jag och frida och handlade jordgubbar och gick till båthamnen och satte oss och åt !  Sen gick vi och gungade och sen hem till henne. Vi spelade gh och sjung sing star hela natten typ . och efter allt sjungande så vart jag så jäkla heees  ;o Sov där i alla fall . Riktigt trevlig kväll ! :)

 Idag har jag suttit hemma hela dagen .. tråkigt värre men men ..

 Nu lite bilder sen jag och elin fotade , Luta er tillbaka och njut utav bilder på min och elins absolut snyggaste sida ;D


















 KarinChristinaSahlin

10 Juli.

God kväll !

Idag har vart en trött dag för Karin ! Klev upplockan halv 6  imorsen och duschade , satte mig och fikade och sen gjorde mig i ordning .. Fick lite panik närklockan var sju och vi skulle åka halv 8, hade inte fixa håret sådet blev nå fult ^^
Sen kom frida och hämtade mig !

 Jag måste faktiskt erkänna att jag var helt säker på att jag skulle tappa nått i golvet .. men det gjorde jag inte ! Stolt !
 Och detvar faktiskt riktigt roligt ! Även fast jag får så jäklans ont i ryggen/svanken/naken och mina knään :/ Litejobbigtmen det gick bra .

 När jag kom hem så var jag heeeelt slut skulle serri kunna lägga migoch sova . men då skulle jag inte kunna sovainatt vilket jag måste eftersom jag .. det tar jag sen  ^^
Istället för att sova så satte jag mig här och kollade bdb och lite så . Hade rätt så tråkigt ..
Sen ringde frida ochfrågade om i skulle springa . Så ut i spåret i typ massa regn , men jag gillar regn ändå ! Förutom att jag får lockigt hår .. Så nu har jag duschat, och just nu sitter jag med en kopp ört te ( för att jag inte ska stressa så mycketo kunna sova ) och lite vindruvor ! Känns bra !

 Nu till varför jag måste sva inatt ! Jag ska nnämligen följa med mamma ( hon jobbar på en blomsterhandel och är utbildad trädgårdsanläggare ) och Kirsten ( är utbildad florist i tyskland har även jobbat som bröllopsflorist i danmark) nån stans och kolla hur det funkar när dom fixar inför ett bröllop. Kanske kan bli intressant ändå . Gillar sånt pyssel med blommor jag :) Sen ska jag köpa tyg oxå kanske (Y)

 Dagens grupp Guns N´roses helt klart !


 KarinChristinaSahlin

9 Juli.



en otroligt gammal men oxå otroligt sööt bild på mig o min älskade vän Frida <3

 hej hej , idag har jag suttit i pyamas precis exakt hela dagen förutom nyss då jag gick ut och gick med mamma ett tag ! ;p
 Annars så har jag suttit och kollat på Mtv room raiders (tror jag det stavas ?) made och my sweet skixteen (Y) och sen har jag suttit här.. Tråkigt liv .. Jag diskade och gjorde pizza idag i alla fall.

 Elin kom förbi en sväng oxå ,skulle hämta lite bilder sen igår :) trevlans :)

 N nu gissar jag att jag måste g¨å och lägga mig och jag ska orka upp imorgon halv 6 och duscha sen fixa mig i ordning och sen dra till hammarstrand halv 8 med Frida . Kanske ska jobba där nån dagsenare av sommaren ;o Känner på mig att jag kommer göra bort mig STORT som vanligt ^^ men men få se hur det här blir :) Kan bli kul !

 Aja ni får ha det så jätte bra nu då ! God natt.

 KarinChristinaSahlin

8 Juli .

 Tjoho !

 Fy fan idag tänkte jag gå och jobba , men jag orkade inte kliva upp när väckarklockan ringde var det någon som stängde av den ( inte jag ) taskigt tycker jag ! ;)

 Aja pillrade mig i alla fall upp vid ett någon gång ( hela dagen borta o de suger .. Fast ändå bättre att sova än att sitta här ? )
 Gick till mamma mendet blev inte nå jobb .. Inga pengar betyder de ;s Haha^^

 Sen kom Elin hit ! Sminkade henne o fixade håret och så ,  sen fotade jag henne ^^ Och sen blev det typ 200 bilder på oss ! Ni kanske får se dom imorgonnär  dom är lite redigerade ^^ OCh det blev verkligen 200 ;o xD

 sen gick jag ut med Frida en sväng och satt och surrade lite grann med henne . Sjukt synd om en kille som hoppade av tåget tycker jag ;o :s

 Bara lite fakta nuy , mitt mellanslag är trasigt därför kanske vissa ord sitter ihop x)

 Hare bra puss puss !

                  KarinChristinaSahlin

Trevlig släckt !

 Jag måste  bara säga det här !

 Min tre männing heter Sandra Lindgren och hon betyder sjukt mycket för mig !
 Hon är så sjukt fin  och otroligt trevlig !   Hoppas verkligen att vi kan umgås mer !
   Älskar dig Sandra ! ♥




KarinChristinaSahlin


7 Juli.

 Idag var jag JÄVLIGT duktig och klev upp klockan nio , orkade itne äta elr så . Fick på mig nå kläder och gick till mammas jobb sovandes ! Fick sätta migoch rensa ogräs (Y) SKIT KUL! HAha tur att jörgen( lärare ) kom och hjälpte mig ^^ Han snackade på riktigt ordentligt :) Trevligt ! Det verkligen spöregnade ute och han cyklade !

 Aja sen gick jag hem och möblerade om på mitt rum och fixade det . ganska bra blev det väl ^^ men jag måste måla sägnen , och sminkbordet och så :)
 Sen kom Frida och surrade , sen gick vi upp till Ante och kollade på nån äckle film xD

 Ja och nu sitter jag är och vill bara spva !

 Hare bra !

 KarinChristinaSahlin

Drömmar !

 Jag satt och tänkte lite igår, och jag vill verkligen börja sy kläder ! Jag älskar att rita  (har även skissat kläder men inte gjort de på ett tag ) och jag tycker om att sy o jag  älskar kläder . Ibland bara sticker det i fingrarna ? :s Låter kanske sjukt men så är det ! Så jag har en kjol på G nu , så kanske ska köpa typ och sätta mig o sy ? ;)

      KarinChristinaSahlin

6 Juli.



 Idag sov jag hela dagen typ , riktigt jävla härligt måste jag säga . Sen gick jag upp till Ante och kollade på film och snackade och hade  kul !

sitter här nu och tänker en massa jag fattar verkligen inte det här , hur fan kan dom göra så . heartbreakers .. Händer väl typ alla men . Det är inte lika ändå , Jag var med om det i vintras du nu :/ Finns här vännen !  Nämner inga namn elr så men hatar att se vänner ledsena , den de handlar om behöver inte kommentera om den inte vill heller ..

 O sen allt annat jävla skit . Blir så jävla le , hela jävla kroppen trycks ner och blir svag k'nns det som .. Fattar fan inte . vet inte varför de är såhär men jag hatar det här ! så jävla sjukt le jag kan bli ..
 Visst jag tycker jag skrattar rätt mycket , men ändå så finns det nått som knager på insidan , insidan är väldigt mörk även om utsidan är ljus .. Önskar det blev bra någon gång .

break me down to pieces..


KarinChristinaSahlin

5 Juli.

 Åh vilken jobbig dag igentligen ..

 blev väckt tidigt för vi skulle åka och bada . Åkte och vi kom fram , det var skit väder vi badade snabbt och åkte hem typ^^
Sen kom Ante ett tag oxå :)
Efter de har typ min dag vart depp depp depp. le le le .
 Sjukt .

Efter de gick jag till frida o nu sitter jag här igen !..

        KarinChristinaSahlin

4 juli.



 Nu sitter jag här , har vart med Frida hela dagen typ . Elr nej , men jag hjälpte mamma att vattna på kyrgårn och lite så ! Och sen har jag sutte o kollat på hår förlängningar , vill verkligen har 1.590 snälla ge mig ? (a)

 Sen har jag fan inte  gjort så mycket mer ^^

 Hare bra imorgon åker jag mamma o frida till gålesåa och badar !

     KarinChristinaSahlin

4 Juli.


           Foto: FridaBruman
Modell : Jag
            Redigerat av : mig




Fota : FridaBruman
Modell : Jag
Redigerat av : mig

 Två utav bilderna sen igår , Frida fotade mig !  Fler bilder kommer senare när jag redigerat !

                                      KarinChristinaSahlin

3 Juli.



Livet är ett tressel.


 Hejsan ,

 Igår sov jag hos Frida , innan det var vi ute och fiskade ochvem fickminst 10 fiskar då ? jo jag ;) Senvar vi upp till Ante oxå !

 Idag så vaknade jag utav att Fridas lilla syrra kom och ville bada ^^ Sen har jag fan inte gjort mer .. danna dag är snart slut den har ju inte ens börjat känns det som . skity konstigt ;s

 KarinChristinaSahlin

2 Juli.

 Hej hej , jag har vart så himmla trött och vart ute med folk och så , så att jag har inte riktigt kännt mig så pigg på att blogga .. Men tänkte skriva lite nu i alla fall !

 I måndags var jag och Frida till Östersund och shoppade ! Var bara rea överallt , och det gillar jag ;) Hittade in lång shorta och två par shorts och en tubtopp ! (Y)
 Mycket trevligt vare !
Sen när vi kom hem så  åkte jag Frida , Erik och Ante till min stuga och hade mys . Tack för den kvällen ! Bilder finns på KarinSahlin@bdb gå in och kolla ;) mitt gästlösen är 1995 , det går inte att ta bort ;o

 Igår träffade jag och Frida Daniel ! Och det var trevligt det med :)

 Nu får jag se vad denna dag har för roligt att komma med ;D

 Hare bra !

                      KarinChristinaSahlin

RSS 2.0