toaletten spegeln, jag...

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den.


31.10.11.11:33

Nu måste jag bjuda på en liten låt till, laleh gjorde den härså bra!


Musik..

Tänkte bjuda på lite musik på kvällen. love love love!


Min vackra vän!

Min vackra vän.



bildligt.

Det här är lösningen på tråkigt.


30 Oktober.

God morgon!
Jag har precis jobba klart lite duktig är man ju i alla fall imorgon börjar jag dessvärre halv 7 inte lika pepp på det.
Jag tänkte skriva llite snabbt om i fredags, the club i sundsvall det va as kul verkligen! Det va verkligen typ den bästa kvällen på väldigt länge! Det gjorde verkligen mig as glad att se mina vänner dansa och ha kul och bara släppa loss allehopa! träffade även fina jennifer som jag inte har träffat på en evighet saknad tjej !
Dock fanns det en sak som förstörde min kväll lite ..
Men jag var jätteglad och nöjd när vi åkte hem ! Det här ska vi snart göra om vill jag lova! Tack tjejer och petter för kvällen !

28 Oktober.

Hejsan hejsan.
Har äntligen kommit hem från stan, och har fortfarande inge internett i lägenheten därför jag inte bloggat. Nu sitter jag och väntar på fina nathalie som ska komma hit och göra sig iordning och ska vi käka och sen dra vi till sundsvall på the club med hela gänget ! Åh nu peppar vi :D

Hoppas ni får en härlig fredag så skriver jag imorgon !

25 oktober.

Jag och olivia

21 Augusti.

Hej jag vet att det är lite trögt här nu men det finns inget internett i lägenheten än. men det kommer och eftersom jag har vart där en vecka nu så har jag ine kunna skrive.

Idag lekte jag Elin och Hanna i fotostudion på skolan, tänk vad roligt man kan ha med en hårtork. Haha.

Jag saknar alla mina vänner sjut mycket, känns som jag aldrig träffar dom längre när jag inte åker buss och de blää. Nu har jag bakat och sen ska jag kolla på idol med bästa vän, känns som en evighet sen vi va med varandra.. 
Jga har fixat min blogg oxå inte så fint men det kommer väl :P

Lite konstigt inlägg men :)

11 Oktober.



Så fin himmel.
God kväll!

Imorse hade jag och Frida sån tur att Linda (min frisör) frågade om vi ville ha skjuts istället för att åka buss hema vägen så vi hade en biltur!
Nu ska jag vänta tills att mamma kommer hem sen ska vi ut och promenera ut i höst kylan. Sen blire en kopp te och top model!

Imorgon blir det lite knytkalas hemma hos mig, Kaja, Natha och Therese kommer över så ska vi kolla på "jag saknar dig" och fika massa mumms! Så trevligt!


10 Oktober.

Hallu!

Ahh idag är bara en sån där dålig dag, jag känner mig så sjukt jobbig och tröttsam. Tog foto till skolkatalogen idag, kändes som vanligt om man säger så typ som en stel pinne. inte okej! ;p
Håller just nu på att baka kakor tills på söndag. Och snart blir det stora koppen te och svenska hollywood fruar♥
Lite cool jag är?



Ja jag är lite smått förtjust i svart vita bilder.


svart, vit

Här kommer min helg i svart och vitt.

Olivia                                                                   Jag

Lina dock i suddig version

Fin middag med bästa vän!

 Efter fotbollen fick vi varma mackor hos Petter! :)


10 Oktober.

Goddagens! Sitter just bu på wargen och fikar med Jamie och Frida, mycket trevligt sällskap må jag säga. Ikväll ska jag och frida på föreningsfotbollen och innan det ska vi gå ut och äta middag. När jag kommer hem åker jag till pappa. En bra fredag enligt mig!

Lilla jag och bästa Frida just nu! ♥


Grattis.

Hej och godag.

Tänkte bara säga grattis till min bror som fyller 18 idag. Det pinsamma är att jag inte har ett kort på han.. Men nu ska ja sova. Imorgon väntar stan från tidig morgon till sen kväll frida kan lura med mig på allt dess värre. ♥

5 Oktober.

Hejsan! Nu blir det lite text tråkigt nog. Känner att jag är verkligen jättedålig på att blogga just nu, men det ska nog bli ändring på det när jag flyttar till stan vill jag lova! Känns just nu som om jag inte lägger min sista ork när jag kommer hem på kvällarna över att blogga går typ och lägger mig och gör läxor.

Är jätte frustrerad just nu över att jag inte fattar matte. Och min lärare är ju världens sämsta på att förklara..  Usch få lite smått panik.

Nu ska jag duscha sen sängen! Hoppas att ni kan hålla ut nu en vecka till med lite skrivning för att sen bli mer (a) ...

RSS 2.0