29 Augusti.

Hallu första dagen på pc idag. Tyckte det gick rätt bra faktiskt, tror att det kan bli riktigt kul.
Jag och Stina gick och fikade och gick på stan sen var det baa att åka hem. Nu har jag världens huvudvärk och funderar på om jag ska ut och ta en powerwalk! ;) Ha det bra !

tema- drömmar

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00

såhär bra blir det utan insperation. Även fast det är en dröm att folk skulle vilja se/ha mina kläder och att folk pratar just om mina saker .


27 Augusti

God kväll kanske är ett passande ord nu. Har nyss ätit lite kräftor med mamma och pappa gott va det ! Har vart och satt ut saltstenar med pappa. Jag har även vart med världens bästa nathalie idag ! Igår va det sommarfestival här men det var typ inge folk alls. Jag och natha va ute ganska sent mysigt att bara sitta och prata på trotoaren.

Nu börjar skolan på måndag och jag är nervös jag .. Men jag är säker på att det bli kul! Ganska skönt schema så!

nej nu ska jag kolla på pirater ;) god natt ! <3


22 augusti.tema- 50tal

God dag ! Nu är det dax för tema igen och jag tycker det här tema är as kul men det är bara för att jag älskar 50 tal  :)

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


20 Augusti.

Nu ska jag åka till min stuga och äta kräftor med dom här  fina flickorna. Tro det eller ej men jag ska ta med kameran den här gången! Hörs när jag kommer hem ! :) 
Bilderna från arkivet.


ge..


Lika bra att ge upp det.17 augusti.

God morgon.
Jag är så le. Vaknade av att i lägenheten över oss håller dom på och borra och spika och låta och ha sig i morse. Hatar ljud på morgonen. Så nu är jag bara trött.

Det här ska bli mitt sista skriv inlägg på ett tag det har blivit för mycket skriva nu och lite foton. Inte bra måste jag säga!

Igår var jag hos frida och elin och elvira va där ett tag oxå mycket trevligt!

Nej nu ska jag fixa mig och sen vara med Elin! (Y)

ha det bra !

kan det inte bli 18 november?

Åhh fy fan såg det här nu gud vad jag längta till sista filmen kommer ut !


drömmar.

Hallu ! Idag har jag jobba som vanligt, men imorgon är jag ledig och det känns så jävla bra. Och eftersom jag är så trött jämt eller är här eller där så har jag inte fota nå.. och jag glömmer alltid kameran, det är ju nå fel jag brukar aldrig glömma min kamera? aja här kommer lite insperation. Drömmar !alla bilder är lånade från google.


tema- vägar

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


10 Augusti.

hallu. Jag är as trött efter allt jobb uscha. Men nu håller jag på att fixa mat till mamma och pappa, idag blir det hembakat bröd med en räkröra som jag ska göra nu här :) Ikväll ska jag vara duktig och lägga mig i tid.. Imorgon blire oxå jobb!

En bild på mig som Frida har tagit fler bilder hittar ni här !


9 Augusti.

Bara för att Frida ska komma snart.8 Augusti


Tema- sommar

Hej ! Jag och Frida bestämmde igår att vi skulle börja med våra teman igen. så nu kommer första temat.

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00En dag sent.

Tänkte säga Grattis till finaste nathalie som fyllde år igår , mitt internett funka inte igår så lägger ut idag istället ! Hoppas du fick en bra dag ! Puss vännen ! ♥


Red/Black

Länk till min lookbook

RSS 2.0