30 Januari.

Idag har det vart som alla andra fredagar ungifär. På ttf:en så kollade vi på "the ghost hunter" . Riktigt spännande!
Sen så har det vart e vanlig dag. Efter skolan gick jag o Frida hem till mig. gjorde varm oboy! och sen så har vi bara suttit o drygat ^^sen gick frida hem tills sig. Vid klockan 6 åkte vi o hämta na igen. så åkte vi på pizza-kväll. Kanske trevligt ;)
sen gick jag o frida o hyrde film o hanlade gotta! Så har vi suttit o kollat på film!

Jag fick en konstig känsla och det är svårt att förklara hur det var. Jag såg en sak som var lite overklig kanske. Är nog inte mångasom förstår. Men ville säga att jag verkligen saknar och älskar min mormor jättemycket.Tårar rinner när jag tänker på allt fint du har gjort och vad du betydde för alla! Älskar dig  <3

Och kan jagju bara tillägga att vissa personer föddes utan hjärna och har fan inte nått hjärta. Dom verkar inte fatta att alla kan bli sårade . SÅ jävla sjukt att kunna göra nått sånt! Vet precis hur det känns för en person!(Det är e vän) Ha vart där själv och jag ångrar att jag gillade personen som gjorde det mot mig... Men gjort är gjort! Hoppas att dom idioterna verkligen fattar hur fel dom har gjort! Så töntigt oxå att låssas nått sånt där! Huua!                                                                      KarinChristinaSahlin

29 Januari.

En helt vanlig dag! Varken fin elr underbar ^^ Började med att jag fick se lars- eriks otroligt vackra rövskåra i en timme. Sen så vare engelska med Tomas och lärde mig nada eftersom jag inte kan tyda vad han skriver. Och sen så vare ju svenska med Berith! Toppen ännu ett skavsår i öronen . O inte nog med det berith kom ju även o satte sig med oss på lunchen ...så nu vet jag att hennes dotter Karin inte tål "plattfisk" som simmar på ryggen. Utan bara kan åta fiska som simmar rätt ! Jobbigt att höra på :P    Jadu man kan sammanfatta det här som att mina lärare inte är så roliga!
Efter skolan så gick jag o Frida hem till mig oc kollade på One tree hill. Och sen så vid halv 6 drog vi upp til Ante , och han var lite smått sjk. Och så gömde jag o Frida hans snus under hans täcke men han hittade den när vi hade gått x)  Men trevligt vare i alla fall där :) Ja nu så ska jag fan ta o sova tror jag . Kanske packar lite tills imorgon :P  Jag och Frida ska faktiskt ha en filmkväll/myskväll ! Riktigt trevligt kommer det att bli kan jag ju säga utan att ljuga det minsta lilla :)
Innan jag sommnar ska jag skriva en sak. Det finns faktiskt ingen  i den här världen som är perfekt! Bara man är sig själv och känner sig bekväm i det man gör kommer allt gå bra i livet. Man ska inte göra som alla andra och låssas vara nått man inte är. Många gör sig till för att få vara med dom så kallade "coola" men vad gör dom som är så coolt? Alla är väl igentligen coola på sitt sätt. Ingen är perfekt, men alla är otroliga!
Jag tänker ofta på döden , och vad själva meningen med livet är ! Varför ska man födas om man ändå nån gång kommer att dö? Och hur kul är det att leva om man mår skit hela tiden ,och får ta massa skit bara? Men även jag som gör det har en sak att leva för och det är dom som uppskattar mig för den jag är! Mina vänner! Jag har inte så många men jag har nåra få väldigt bra vänner! Dom betyder allt för mig! Så nu när jag sitter och tänker så kommer jag på " Igentligen så liver vi nog för att vinna vänner. " Just nu känns det som jag har vunnit mina vänner! Jag älsar faktiskt dom och dom få mig glad och inte tänka på alla mörka sidor jag har,  det tackar jag för! Skönt att kunna lägga allt på hyllan ett tag och bara ha kul!

Kanske blev ett litet kompliserat inlägg men ja det är svårt att exakt förlara hur jag menar men vill bara skriva ut lite!
 God natt nu och hare bäst!
                                                                                KarinChristinaSahlin

28 Januari.

hejsan hopsan ! ;D

Idag har vart en helt vanlig dag ... Träslöjden gjorde jag en ars elr håller på med den. På hkk:n så städade vi köken och så gjorde vi en macka med stuvning på och så gjorde vi en jätte god sallad! Sen vare bara syslöjden kvar och där gjorde jag en sketa snygg väska ! (Y)    Efter skolan så väntade jag på Natha och så gick vi hem till mig och gjorde alla jävla läxor tills imorgon. Vi fixade mat själv oxå, blev nått med ris och massa olika grönsaker och en sås över! Mumms  :D
Sen har jag väl suttit och kollat på one tree hill hela kvällen . Nu vid nio så tog jag mig ett bad och tränade lite på glosorna! Och så fick jag ju mina kläder som jag hade beställt oxå och jag är super nöjd ! Verkligen :D Men nu ska jag väl gå och lägga mig och sova riktigt bra :) 

 
Eveline kommer alltid finnas här för dig ,och just nu vill jag bara prata med dig ! älskar dig otroligt mycker vännen! <33
                                                                         KarinChristinaSahlin

27 Januari.

 Ja idag så va det först skolan. Värsta soft nu på morgon ! (Y) Aja hade gympa och det gick fan inte bra ! Först så gjorde vi nåra övningar, och när jag skulle kuta allt vad jag hade så vred jag knää på nå jävla vis så jag fick asssss ont i höften! Sen så skulle vi göra nått man skulle slå den andra på baksidan av knä,  såklart då skulle Frida nocka mig så jag fick en bula... Fast jag tror att hon oxå fick en ^^ Aja sen när jag skulle kuta igen så vrickade jag min jävla fot! Och har jag ju haft ont i mina knään sen görrut :S Det var lite smått jobbigt !
Sen så hade vi No och jag o frida satt o renskrev det vi hade skrivit om "Planeten Jupiter". Inte det roligaste att forska om direkt :P
Sen så har vi nog inte gjort nå mer på skolan som är nått att skriva om x) '
Efter skolan gick jag hem och så har jag suttit och kollat på One tree hill, super bra!! Och jag haaatar verklöigen att vara här själv! :S

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men få väl se vad det blir sen :)

                     puss!                                                            KarinChristinaSahlin

26 Januari.

Åhh idag så har det vart värsta dryg dagen ! Tycker verkligen synd om Ante i min klass måste jag ju oxå passa på att säga.  Jag har haft extremt ont i magen hela dagen lång ! :/  Ja värsta skit lektionerna oxå ! Och så våra eng filmer , dom är ju ass spännande^^ Men nu är det ju inte lika bra nu vet man ju vem " the ghost hunter" är ! Det var ju mindre bra :P Men vafan de kan ju hinna hända mycket på alla dom avsniten ^^ Efter skolan gick jag o Frida till lägenheten och fixade där ;) Nu är nästan allt klart oxå :P Så inatt så ska jag o Frida sova här första natten kommer kännas bra :P Tvingade henne att sova här ;D  Men nu sa jag bädda min säng och vara lite sos med Frida kanske :P Aja och jag hatar mina nya grannar!


                               god natt och hare bra :)

     

25 Januari.

 Grattis Mamma :)

JA idag så vaknade jag fan klockan 7 av att mamma o pappa höll på att fixa nere :S Hör vartända litet ljud där jag sover :S
Låg och tjura i sängen till klockan 9 då vare bara att stiga upp och ställa sig i duscken! Sen kom det massa folk. Jävligt jobbigt faktiskt! ^^ Sen åkte dom och då kommer nästa gäng! Vafan kunnde inte nån av mina små vänner pallra sig hit en stund ?  är lite smått tråkigt !
Ja ikväll så ska vi väl kanske flytta in i lägenheten helt och hållet ! Jag vet inte imorgon blir väl troligtvis första natten! Och Frida jag vet att du läser det här! Så jag tycker att om vi ska ner ikväll kan du komma så kan du få tillbaka onetree hill boxarna och kan jag få nåra nya ;D Det skulle vara uppskattat att träffa dig :) Jävla yra potatis mos :)
 Jag har i alla fall huuur ont i magen som hälst ! Kan vara för att jag inte har ätit ett skit idag förutom en kaka!
fast en sak känndes bra famma kom inte xD
 Ja vafan kan man skriva mer? ^^

 Men hare bra och komihåg lev livet det kommer bara en gång!


                                                           KarinChristinaSahlin

24 Januari.

idag så sov jag jätte länge :P Lika bra det! sen så började jag göra mig iordning för vi skulle till stavre o äta middag med släckten , för att mamma fyller 40 imorgon ^^ Kom dit och så fick vi dricka champani *stavningen på det tack*Och så blev det mat och satt och pratade där ett tag ^^ Sen så fick jag te och tårta! har nog aldrig ätit nån godare tårta :O Mumms!
Så satt vi där och pratade om gammla minnen . elr ja dom gammla xD Så man fick ju veta en hel del kan jag ju säga :P Och fick jag ju massa fina midjebälten av mosten ! Tack så mycket för det :) och sen hände det väl inte så mycket mer . Påvägen hem så började vi prata om gammla minnen från Bulgarien, härliga minnen! :´) Och nu sitter jag o tänker på vilken jävla skit dag min födelsedag kommer att vara! Pappa är borta, mamma har fullt upp med att flytta till nästa lägenhet. Och ja sen då? Ska fan ligga hemma i sängen hela dan! Vill inte ens tänka på hur det kommer att bli!    Vill fan inte ha nått heller !!
Jag är på skit dåligt humör nu !!


Hej då o ha skit kul ni! Lite bilder kommer nu
 

Meee !

Jag o Bros <3
Moset o Sabina <3
FÖDELDAGS BARNET! <3
                                                                                  KarinChristinaSahlin                                                        

23 Januari .

Idag så var jag på jävla skit skolan och pratade på morgonen jäääätte länge med min mentor om saker o ting ...
Sen så vid halv ett gick jag till mammas jobb och va där ett tag . Jag satte faktiskt lök ! Klå de ;)
 Sen så ringde Ante och frågade om jag ville komma upp till han . Så jag vandrade genom hela långa Bräcke xD
 Vi hade super kul xD Satt och lyssnade på musik hela tiden  :P  Aja sen så kom Brorsan , Erik, Perman och Natha dit.Dom hade vart i staden dom :) Sen skulle jag hem så jag o Ante gick ner till Ica och där försvann han med nån ^^ Så jag gick in o hjälpte mamma o handla jag :)  Åhhh jag mötte våran gammla träslöjdslärare :O Jag tvärvände ju nästan när han kom ! Bläää!   Jag tvingade även ut mamma att förlja med mig ut och gå.  Så jag gick och hämtade min hund så tog vi oss en sväng ! Känndes bra att röra på sig lite xD Aja  blev en tidig kväll för mig !                                                                   ♥     KarinChristinaSahlin

22 Januari.

 Jadu idag vare "läx dag" på skolan!   Skit tråkig dag så jävla seeeg!

 Förljde Frida hem efter skolan och vi har ringt runt efter prao. Men det är fan ingen fotograf som har tid, elr så har dom fullt :/ Så vi ringde till Media verkstaden och ska vi få vara där och stöka ^^
 Jadu sen har vi väl inte gjort så mycket ! Vi ska ner till lägenheten sen och sitta där elr nått? :P
 AJa vi få se vad vi hittar på ! Alltid blir det nått skojjigt :)

Tänkte bjuda på en liten bild här, det var ju ett tag sen ;)
                      
                                            Jag   ↓


Mee


                                                               ♣  KarinChristinaSahlin

21 Januari.

Idag var det skola igen.. Vi fick gå igenom nån jävla matcirkel på Hkk :n  !
 Sen så efter skolan åkte jag hem och så ringde mamma o sa att vi skulle fixa iordning på rummen så vi kunnde flytta ner grejerna till lägenheten! Så det är vad jag har gjort hela dagen ^^
Nu tänkte jag o mamma i alla fall baka en kaka elr nått !
Och har vi tagit in en 90 säng :S Kommer rammla ut ! Jag är fan van med en 120 tror jag att det är xD
Måste bara säga att jag hade tre konstiga prickar på ryggen , och visade jag mamma o hon sa att det va nå konstiga bett ;O Sen när vi satt ochåt så måskte jag tre i ansiktet oxå :S Känns inte bra det här! Kliar som faaaan!
Aja ska se vad jag gör mer ikväll ;D


                                                                       Hejs ! ♥


                                                                                ♣  KarinChristinaSahlin

20 Januari.

Inatt fick jag sova på min soffa och det va ju inte de bästa och imorse så kom jag inte upp för den lutar så mycket! Jobiigt!
Ja sen vare skolan igen.. Tråkigt som vanligt :/
 Efter skolan gick jag med Frida hem till henne och letade vi efter prao plats ! Så var jag tvungen att ringa fy fan jag satt ju o skaka som en took :S Fick inte vara där så nu är det Fridas jävla tur att ringa!!
Efter det så ringde Ante o brorsan och frågade oom vi ville följa med till lagenheten (jag ska flytta) så gick vi dit en sväng ! Kan ju lova att det var snööö storm och jag ramlade typ  1000 gånger . Sen gick vi hem till Ante , och jag såg ut som en snögubbe när vi kom dit ju xD Sen kom Nicklas upp oxå ^^ Då började vi spela GH ! Fattar inte hur man kan spela det där?! Jag kan inte kolla på tv:n o röra fingrarna samtidigt heller xD HAHAH Ante jävla stjärna stoppade in 5 kaker i mun ! xD Garvade en aning då ;D Sen så kom Erik oxå ^^ Fast då skulle vi precis hem så " hej " "hej då" ;D
Aja nu ska jag i alla fall sova ;)
               hörs nått !


                                                                            ♣    KarinChristinaSahlin

19 januari.

 Jadu jävla piss dag verkligen!!  
Skulle verkligen kunna smälla till dig och nåra fleeer så jävla hårt att dom ligger på backen o bölar!!
Och måste jag ju bara passa på att tacka nåra ni vet vem dom är ! För att ni har skrämt upp han så jadu han kommer nog aldrig gå för bi er igen  ;D Och det är sjukt snällt av er hur mkt ni ställer upp för mig ! Betyder mycket!
Och idag tog jag fan med mina jävla feta matte böcker i onödan och dom är supertunga! :S Och hade vi inte ens piss matte! Jag är så jävla leee på skolan o allt nu kan jag ju säga!
Hmm jag har väl inte så mkt att skriva nu så ja ! Jag är arg så arg, och älskar mina vänner , ni betyder mest ! <3
 Nu ska jag i alla fall slälla mig i duschen sen kanske kolla på One tree hill och sen sova ;D


                                                                                          ♣ KarinChristinaSahlin

18 Januari.

 Ja idag så vaknade jag och Frida och fick höra av amanda att vi hade legat o " bråka" i sömmnen och hon hade legat o ass garva :O xD  aja så spelade vi tre lite spela och så  och sen så kollade vi på " Mamma mia" kul kul Förutom att Frida kastade en Idominsalva på min läpp! Så nu sitter jag med en uppsvullen läpp , färgen är väl blå lila och jag kan fan inte ens prata :S Gör jävligt ont oxå ! Tack så mkt Frida Bruman! :O

 Aja idag så tänkte jag bara ta det lungt städa mitt rum och byta sängkläder och lite sånt. Och tänkte jag ta o kolla vad jag ska ha med mig när jag ska flytta ! För att det ska fan vara klart nu hoppas jag!
 Plus att min mamma kommer hem idag :)

                                                                                         
                                                                                           ♣  KarinChristinaSahlin

17 Januari.

 Ja jag var hos Frida  :D Vi hade super kul kollat på tre filmer idag och så gick vi fram på ica en sväng oxå ^^
 Och måste bara säga det spööökar verkligen där ! :O Vi satt nere vid Fridas data o pratade och lyssna på musik. Vi var hemma själv. Och hör först Frida att det är nån som går där uppe, sen hör jag det med. Så vi tar hårspray saxar och prafym och en kniv och går upp och letar igenom hela huset inte nån ting där! Sen går vi och låseer alltan dörren och ytterdörren! Så går vi ner igen . Sitter där ett tag och hör vi samma ljud igen :O Kan ju lova att jag skakade! Men den här gången  så ringde vi till min bror o Ante! Men vi orkade inte gå upp såvi struntade i det och så fixade vi oss iordning för vi skulle på krogen o äta. Och skulle jag platta håret och hade Frida satt igång den och det visste inte jag. Så jag stopppar händerna i den och klämmer och bränner sönder händerna  :S HAha xD
 Sen så hörde vi ljudet igen och gick vi upp igen sen så kutade ut och gick ner och åt ! När vi va pååväg så hörde vi nått konstigt ljud uppe i nå träd så vi började små springa! på krogen träffade vi  Brorsan, Ante , Nicklas, Natha och Jossa. Så vi satt där och åt med dom ;D Sen när vi skulle gå hem igen så hörde vi ju samma ljud uppe i träden igen ! Kutade hem!
 Sen satt vi nere på Fridas rum och va fortfarande hemma själv och hörde ljudet uppifrån igen så vi ringde Ante och dom igen ! Sen så såg Frida en kudde flyttade sig på Amandas rum :O lääääskigt det här ju !!! Sen kom Brorsan o Ante en snabbis o kollade så det inte va nån där :P Tack för det ! x)
Ja kvällen vart riktigt kul även om vi var jätte rädd och att en viss person som är en idiot förstörde allt typ ! :@


                                                                          
KarinChristinaSahlin

16 Januari.

Idag så har jag haft jätte mycket mindre smink än vad jag brukar, och har jag inte tuperat håret nått utan bara platta för Frida ;)  Kännde mig rätt så ful xD
Jao idag har det väl inte hänt nått specielt.. Förutom att jag seriöst höll på att döda Frida! :@ Och jag ska skämma ut henne oxå ! ;D HAHA
Sen så hade vi ju foto idag på elevens val och det gick väl bra, förutom att jag har skavrås i öronen nu. Berith pratade oavbrytet i 45 min :O FAttar inte hur hon orkar. Men det är väl bara att skratta o hålla med gissar jag på ^^  Så nu vet jag och Frida ALLT  om hennes barn, barn barn, familj, släckt, och hur hon hade det. Intressant måste jag säga ! Inte alls xD
HAHA jaja vi fick inte nått gjort.. men hon sa att vi skulle göra henmma för inget funkade där :P O vi har inte probramet xD
 JAdu ska sova hos Frida inatt :P Och jag ska sitta här en timme själv för hon ska på nå grejs ^^ Kommer vara livrädd. Det spökar ju fan här o jag ska vara här heeelt själv :O :S  Aja det kanske blir att jag hittar på nått istället oxå xD
Hmm jag tror fan inte att jag orkar skriva "dagens känslor" längre ^^ Vill hitta på nå annat att skriva om så ge massa förslag :D

                                                                ♣   KarinChristinaSahlin

15 Januari.

just nu sitter frida och gör massa fiina frillor på mig :) Jag har nyss gjort massa på henne oxå , och masserade jag henne oxå. OCh medans fick jag lyssna på exakt vilken musik jag ville ! Hääärligt det ! Tror det inte har hänt förut :O
xD
Måste bara säga en sak xD Idag när vi  satt och åt idag så stog det nåra barn (inte svenska barn) . Dom stog och kollade på mig ett tag ,jag sat närmast fönstret. Och la hon händerna för sina ögon och sen pekade hon på mitt smink  ? xD
Sen räckete hon fuck you och stack :O HAHAHH fy fan vad vi garvade! kom ju tårar xD    Jävla snorungar alltså :O xD

Idag hade vi ju i alla fall en muntlig bokredovisning. Fy fan hela jag skakade, hatar sånt där! Och fy fan jag tror att det bara va jag som sket och läsa högt ur boken ! Jag skulle ju stamma och prata jätte tyst :S :/ Aja sköönt att det är över nu på ett tag!!
HAHA jadu vilken jävla dag, jag tror att jag börjar bli döööööv oxå :O Lite läskigt men :PDagens känslor :Jodå idag har det faktigt kännts rätt bra! Och det var länge sen ! Så jag tänkte inte klaga så mkt idag .
Förutom att jag har börjat fått jätte ont i megne ! och mina tabletter hjälper inte. så jadu vet inte vad jag ska göra ! Men få väl gå till nån läkare !
                                                                                   ♣ KarinChristinaSahlin

14 Januari.

Idag så har skolan suge som vanligt. Fatta inte det är så jävla drygt
 att kliva upp på morgonen bara för att gå dit !
Men jag gissa att det är nått man måste och få stå ut med. Och vissa
lärare skulle man ju kunna slå hur jävla hårt som hälst !!  Nu ska jag
bara ta det lungt duscha och börja kolla vad jag ska ha med mig elr packa
 elr vad man säger ^^


Dagens känslor :


Har vart sur/arg idag för alla som inte ens känner mig och gammla gubbar
 kommer fram och frågar massa saker som dom fan inte ha ett jävla skit med att göra !
Om man går undan för att man inte må nå bra så kan ju inte precis exakt alla komma
 och ska fråga massa  blir så le på det! Visst dom man umgås med är väl lungt men när alla andra ska börja lägga sig i ens liv då blir man bara arg!JAg har haft så jävla cp ont i magen så jag har ju inte vetat vart jag ska ta vägen ! Och jag ska fan prata med nån läkare så jag kan få nå jävla tabletter som funkar för maggatarr. Dom jag har du hjälper inte :S


                                        ♣  KarinChristinaSahlin

12 Januari.

 Idag va typ världens segaste dag. Allt har vart skitsegt och + att vi har haft no HATAR!
 Finns inte sp mkt att säga om denna dag så ^^ Men jag ska i alla fall städa nu fö en viss person som heter FRIDA BRUMAN har stökat ner mitt rum :O  ;D
HAha

Dagens känslor :


Dagarna är alltid lika dana. Fast jag har vänner som gör mig gladare och jag menar bara att se dom glad blir jag gladare!
Och en vän vill jag säga förlåt till. Jag har inte många vänner, därför är jag mest med samma person. Känner mig lite taskig av att hon inte kan umgås med andra för mig. Dom andra som är hennes kompisar gillar inte mig.
Förlåt för det men jag är mest bara rädd för att jag ska förlorda det bästa jag har! :/ <3
Och en annan, kan jag få fråga vafn jag har gjort dig ? Du bara sitter och blänger på mig hela tiden och jag fattar inte vad jag har gjort så kan du i alla fall säga det till mig ? Annars hata på du orkar inte bry mig längre. Har börja vänjt mig vid det.
Tror även att min morfar fick åka hem idag efter att han har legat på sjukhuset i 3 nätter, men jag är inte helt säker . :/ <3


                                                                                  ♣  KarinChristinaSahlin

11 Januari.

 Idag så har jag börjat städa mitt rum lite smått sådär ^^
Och sen åkte jag ner till Bräcke och träffade Alex och Krille nåra minuter .
Gick till konsum och där träffade jag med Ante. Följde med han en sväng och sen gick vi upp till Erik.
Satt där ett tag och inte gjorde nånting xD Blev ut en stund och där hittade dom e is-fläck som dom
 åkte runt på :P Aja Sen åkte jag hem och nu sitter jag här ^^

Dagens känslor:

Hmm, ja det gammla vanliga finns fortfarande kvar. Men jag har fått ett råd ska se hur jag gör.
och idag fick jag rada på att min morfar låg på sjukhuset. Han har jätteont i hjärtat och
typ nå mer. Det var inte så farligt, men känndes riktigt hemskt för mig. Min mormor dom utav
samma , så känns riktigt jobbigt nu !  Väntar på bättre tider!

                                       <3

                                                                                                   KarinChristinaSahlin
                                          

10 Januari.

Dangens känslor :


Känslorna är väl som vanligt. Inte bra alltså !
Men idag när vi var ute och åkte skoter så var ju humöret i alla fall bra .. På utsidan!
Hade kul. Men allt finns fortfarande gnagande i mig. Kan inte fatta fel att allt bara ska bli bra?
Fast ja den som borde förstå kanske inte alls förstå och det finns bara en jag vill prata med nu nästan..
Men fan heller.
Blir rätt lee på det här , men det finns inte så mkt jag kan göra bara att vänta då .. Så okej
Jag ska bara vänta! Vänta på de bättre tiderna!
Om det ens finns nåra!

                                                            KarinChristinaSahlin

10 januari.

 hellu !
 Jag sitter hemma här med Frida :)
igår bakade vi riktigt mummsigt ;P
Idag så har vi vart ute och åkt skoter med brorsan och ante!
Jävla dårar! Och jag har ont i min rumpa för Frida tog upp hela bobben så jag ramlade av typ hela tiden -.-
Hmm det var jäte skojjigt ändå ;D
Nu sitter vi väl mest att tråka hela tiden xD HAHAH men snart blir det kul ;)
Skriver sen :D                                                        KarinChristinaSahlin

                                                 

<3

JAg tror att jag är kääääär i låten    "Rain" med Jessy ! <3

9 Januari.

Hmm..
Nu sitter jag hos Frida och vi sitter och pratar lite grann ^^
Idag så vare skolan och jag känner mer och mer att jag inte vill kliva upp.
Jag är så jävla stressad , och om jag är stressad så kommer ju det där med tankar,
och när det kommer får jag kuuuuuk ont i magen och det ena ledser till det andra -.-
JAg och Frida hade ju vårt foto grejs idag oxå. Tråkigt vare idag! Och Berith jävla sjjärna :O
Jag har ju lite problem att hålla mig för skratt. Men vafan hon är ju typ så dum att hon inte fatta
nått så ;)
Jag kom nyss på att varje dag så ska jag skriva in mina känslor !

Dagens känslor:
 Jag känner att jag är väldigt less på att inte vara riktigt säker . Svider verkligen att see dig ibland.
Det är inte nån som vet exakt vad det är med mig nu.Men jag känner att jag inte riktigt orkar prata
om det. Jag blir bara ledsen och vet inte vad jag ska säga och så. Känns riktigt hemskt.
För det mesta känns det bara som ett helvete att gå till skolan och veta vilka äckel blickar man
får utav nämner inga namn men jag tror att man nästan kan gissa vilka.
Jag kan inte fatta, allt jag gör blir fel, och du verkar inte fatta nått om vad jag har innuti mig. :/
Men om jag ska samanfatta så är jag irreterad på allt o alla nästan, sur ,arg, leeedsen, stressad och
jääälvigt LEE!!


                                                         KarinChristinaSahlin


8 Januari.

Först vill jag bara tacka Frida för att hon har fixat min blogg! Det var jätte gulligt av dig :)

Idag så  har jag först vart på skolan och det va piss ..
Sen så gick jag hem till Frida och satt vi och pratade och massa saker !
Hmm och hon skriver i sin blogg om alla som hon tycker om och jag kom då på att jag
 skulle skriva om dom som jag inte tyckte om pågrund av att dom har gjort saker mot mig !
Få se hur det blir med den saknen^^
Aja nu sitter jag i alla fall och kolla på prao platser inne i östersund. Vette fan vart jag vill
praoa. Har i alla fall kollat på nått ställe där man fottar :) Jag älskar att fotta ;D
 Och tänkte jag fråga min kära kusin Sabina om jag kunnde bo hos henne .
Skulle vart riktigt trevligt det ;D Shopping , roliga middagar och filmkvällar :)
Men serri om det är nån som vet nå roligt ställe och praoa på så tycker jag att ni
kan tipsa lite? (A)
Idag så beställde ju min kära mamma tid så jag ska färga svarta slingor i mitt hår :D TACK!  :D
Och nu ville jag bara hälsa Frida lycka till i backen på lördag med din nya polare ;)
Nu ska jag sätta mig och skissa lite :)
                            
                            hörs ! ♥


                                                               KarinChristinaSahlin

HJÄLP!

 Okej nu är jag riktigt trött på att försöka fixa min blogg.. Det går inge bra alls!
Är det nån jätte snäll som kan hjälpa mig elr ?

7 Januari .

Vill bara säga jag håller på att fixa min blogg , men har inte tid just nu .
Därför den ser ut såhär ^^
Ja idag började skolan igen. Känndes rätt jobbigt faktiskt ,
och imorse insåg jag att det här lovet ha vart rätt bra även om det vetkligen inte har hänt ett skit !
Hade Hkk som det nu heter och vi gjorde världens frukost ^^
Nu sitter jag Hemma och är arg/sur/irreterad/ och jäääävligt lee!
Finns så mycket som jag hatar och just nu är det 1000 mer saker jag hatar !
Och nu vet jag det där och det känns inge bra alls om jag ska vara ärlig.
Mest bara jobbigt att veta det men få väl leva med det då ?
Hur ska man igentligen göra för att inget ska bli fel?
 
           WORTHLESS!

5 Januari.

Inatt så sov jag hos Frida. Tack för att jag fick komma det behövdes verkligen ,klarade inte av att vara hemma ..

JAo idag så har jag Natha och frida vart i stan och shoppade lite och sen gick vi på boda borg^^
riktigt ttrevlig dag vill jag säga. Måste vi göra om nån fler gång !

Nu sitter jag och lyssnar på bääst musik nu och jag gillar´t riktigt mycker ;)
Känndes förjävla bra och bara sitta här och höra, slappa och jao ;D

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder sen idag oxå :D                          Jag och Frida ! ;D <3


                                       Jag och Natha ! ;D <3


                                 Natha o Frida  ! ;D <3
 
                            Frida o Natha petar näsor ;D

Fler bilder hitar ni på    KarinSahlin@bilddagboken.

         Tack för dagen ;) <3

2 januari 2009.

Hej på er ;D
Idag klev jag väl upp runt halv 6 på morgonen ^^
Åkte till Bräcke och satt och halv sov på mammas jobb ett tag . Sen så åkte jag till bussen.Och han "gubben med hunden" skulle oxå åka va typ livrädd :O
sen så i Gällöö klev ju i alla fall Sofia på slapp jag sitta där själv :)
Hahah ja vi gick runt där på stan och jag hittade en tröjja och puder och lite grejs till min mamma ^^
Sofia skulle köpa en macka som lunch till mig och hon tog den största hon hittade :O
HAHAh jadu xD
Vi träffade Ante en snabbis och sa hej oxå :)
Sen så har vi mest suttit och låsas varit arg på varann xD Skojj har vi haft i alla fall :)

                               puss <3

RSS 2.0