leder er vidare till den andra sidan av det här!

Ja precis vad jag tänker göra, eller mer till min andra blogg. (haha) Fick en fråga om jag kunde lägga ut receptet på cupcakesen och tänkte då berätta att på min lilla bakblogg lägger jag ut alla recepten. dock har jag inte hunnit skriva så mycke där! hihi men HÄÄÄÄÄÄR hittar ni den ! Great!

och varje liten del av konst, har en egen historia att berätta för dig.

Idag har jag bakat cupcakes. Ända problemet är ju nu att jag gillar inte cupcakes tycker bara det är roligt att baka dom.

No pain inside, You're like perfection, But how do I feel this good sober?

Hej, tänkte bara säga såhär ikväll har jag hängt med stina. Väldigt trevligt! Pink är så otroligt duktig på att sjunga och hennes låt sober ekar i min trummhinna. Den låten är så underbar alla borde lyssna på den.
God Natt!

som ett stim av hungriga pirajor i amazonas floder.

Hej hopp!
går segt med min blogg nu ledsen för det.. kan inte någon underbar själ berätta vad ni vill läsa eller ha mer av i min blogg ( någon av er fina som fortfarande läser min blogg)
Imorgon är det fredag och då åker jag nog till christian! Så mycket hade jag o säga.

Som en besatt gammal kärring, perfekt perfekt ingen vill vara perfekt

Så här ja så ser jag typ ut idag faktiskt. hade även min stora fina hatt när jag gick till frida på sjuklunch. ( båda är sjuk därav sjuklunch ) Känns så jobbigt att gå på skolan eftersom jag faktiskt inte har sovit mer än typ 4 timmar på mer än en vecka. men det får väl funka helt enkelt!

With my eyes closed, and my heart wide open.


Frida är ju ganska gudalik på att göra sånt här... alltså fota om det va någon som inte hajjade.

Låter rubriken tala för sig själv. Snatta bilden av frida. Känner att min blogg berstår av bilder på mig only..jävligt tråkigt, ändring måste ske.

Där nere vid ån, precis bredvid båten, dit alla gå för att vara sig själva, där kan man se solen skina.

Frida var här för ett tag sedan och drack en kopp te med mig, en sjukling dejt? Ja det skulle man ju kunna kalla det faktiskt. Fast en väldigt trevlig sådan!


en väldigt vanlig fredag.

Just nu: the voice med mamma o pappa. pappa ger mig fot massage härligt!
förut idag: tog mig en löprunda?
sen: sova jobb imorgon halv 7?

se ett svart skynke över en sprudlande människa är inte rätt.

Jag önskade att jag kunde hjälpa dig med hela mitt hjärta, det gör ont i mig!

vill kasta färg måla om regnbågen, måla luften och vattnet.

tänkte vara jättesnäll och visa en outfit bild? och jag glömde kameran hemma så fick bli cam -.- inte okej jag vet men vad gör man ? mitt ansikte ser helt ihopskrymplat ut men men .. hihi . nu ska jag bege mig till linda och göra något åt mitt hår, spännande? vet man aldrig .

på tal om tankar funderingar och oklara val. Jag har ingen aning.

Kollade igenom lite bilder och hittade dom här och då blev jag lite vilse (som vanligt). Varför tog jag ur mitt löshår och varför gjorde jag dip dye och varför har jag sparat ut min sidecut? Igentligen har jag ju alltid velat göra mörkgröna toppar men nu ska jag göra mörkbruna med lite rött i. Eller ?... Vad ska man göra ? tänk om man kunde bestäma sig ?!
Frida som tagit fotona.

Sitt ner o känn lugnet falla som en våg över dig med en te kopp i handen.

Så här är det just nu. Jag har en Dålig dag alltså mitt hår KATASTROF mitt smink KATASTROF och inget verkligen inget passade imorse. hatar sånna här dagar. så sätter man sig och tittar på massa coola och orginella människor och kollar i spegeln eller garderoben?! och blir jätte deprimerad.. Vart hittar man alla gudomligt fina kläder som jag skulle dö för och varför hittar jag inte dom och varför har jag haft den här "dåliga dagen" i ett halv år ? ;o Ahh jag kan ge bort min garderob just nu -.- HA HA HA ...............
Kvälls tankar, jag säger inte att dom är bra men ! uscha

Om man går fel vid korsningen är det lättare att sedan hitta rätt väg tillbaka till sanningen.

En bild jag inte har bestämt om jag vill gilla eller ogilla (det lutar åt ogilla). Den är tagen sommaren som va.
Idag åkte jag hem igen för att jag älskar att gå på dansen så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄRA mycket. Eller troligtvis inte är lite för trött för det där (A)
Imorgon och på torsdag har vi mångfaldsdagar inte så spännande skulle jag tro.
Du tänkte jag kolla på ilm som en viss person som heter christian tvingat mig att kolla på (han har till och med ladda ner den åt mig OMG?!)
nej jag ska sluta va oseriös kanske. Godnatt

An everlasting piece of art a beating love within my heart we're going u-u-u-u-u-u-up

Finis har vart här hela dagen och måste säga att han är mycket fin! ♥

Please don't, don't let me go.

Idag har jag jobbat och städat mitt rum. Ganska flitig idag jag. Snart skola och jag är inte redo för det än blä. Imorgon kommer finaste hit♥But you better hold on, so many things i need to say to you.
En stackars liten bild från huvudstaden är allt jag kommer ge er. Vi va där och kollade på soran gick på stan och vidare mysigt.


hittat min drömprins.


Ibland när man har chansen borde man ta den varför är det altid ättare att låta bli.


två av mina fina kissar sitter så fint i solen.

Have you seen death singing in the straw-colored light.Morgonen bestod av en kopp varm choklad med grädde och "dear John" så bra film! vad händer idag, jag har inte en aning! ♥

A B C

igår åt jag god middag med pappa
åkte till ånge och umgicks med finaste
idag var jag oxå med finaste
nu ska jag hänga med Frida
hej då

när vingarna vil flyga hem.Jag är trött, det är sista dagen innan lov, pappa ska hämta mig sen så jag kan åka hem för att sedan åka till ånge, jag måste verkligen gå och klä på mig och springa till skolan nu, puss!


saknar de glada människorna som fick vara lyckliga för en kväll.

Älskar er även om ni är galen.RSS 2.0