Foto- gitarr & tulpan.

Här kommer lite bilder på min gitarr och en tulpan.






Tema-KILLAR

Hahah ja killar.. Jag skulle fota min bror när han gjorde nå roligt med skotern men han har ju inte vart hemma i helgen så jag kunde ju inte göra det. Sen hade jag ju en annan sak och det var att jag skulle typ sitta på backen och skulle det stå ett antal kilar runt och så men jag orkade inte leta frivilliga. Så jag fick helt enkelt ta och klä ut mig ;o HAHA. Kan ju säga att jag är väääldigt glad att min mamma födde mig som tjej! Höll på att garva ihjäl mig när jag kolla mig själv i spegeln.. Ja det skulle föreställa min "drömkille" ha ha ha. Jag hoppas att han inte ser ut som mig i alla fall ;)

(jag hade till och med häng?)

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.


Lördag.

Hej. Just nu sitter jag och kolla på fongarna på fortet och har extremt tråkigt.. Men så är det väl.
skulle ju fota idag men det blåste så mycket ute så det kändes det inge kul. Så idag har jag inte gjort något kul.

här är en bild på mig sen Elvira fotade mig. Jag har redigerat.


29 Januari.

God morgon!
Solen lyser över lilla lilla bräcke idag, det var på tiden och jag vill ut och fota. Kanske gör det?
Idag tror jag väl bestämt att min moster och min kusin ska komma hit och hälsa på. Trevligt!
Igår var jag med flickorna ett tag. Vi var och kollade på småstjärnorna, riktigt roligt!
Ja gud vad mycket jag hade att skriva ? Nej och sitter jag vid  min brors dator så bilder kan jag inte lägga ut.
Hej svejs !

27 Januari.

Hej.

Det är sånna här dagar jag helts vill slippa. Dom här dagarna är som värst, gillar inte..
Jag förstår inte varför man gör det värre för sig själv sånna här dagar, tycker det är så jobbigt ..

Jag hade egentligen inte något vettigt att säga. Jag ska snart ut och spring, har bestämt att jag ska träna massa nu. Och hoppas på resultat! Länktar även till nästa fredag sjuuukt mycket. Ni kommer få se då vad som jag ska göra. Om det är någon som har följt min blogg hela tiden (tror väl kanske bara att det är frida men ändå) det här är en liten ledtråd.

2 år gammal bild, bästa vän ! ♥


26 Januari.

Hej hallu !  Fy fan vilken seg dag. Imorse tog det verkligen emot att kliva upp. Fan inte bra Karin !
Igår fyllde min mor år så det blev inget skrivande och så. Gjorde en jätte god tårta.

Jag är jätte nöjd med att jag har jobbat ikapp alla i matten efter att lega efter jätte mycket. Jag hatar matte verkligen !

Och jag är svin sugen nu på att fota blir galen, Elin frågade om inte jag ville fota henne så ska komma på något :)
Här är i alla fall en bild på min bror sen i sommar när han åkte wakebord eller hur det stavas.


tema- FREDAG

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

För mig är en bra fredag mina vänner! Älskar att hitta på massa saker med dom. Och bilden visar precis hur vi är och vad vi tycker om. Det vill säga sötsaker ;D haha. Nu är det kväll och jag har lånat troll tiden av elvira ! puss!


Helgen!

Hej, jag är så sjukt trött just nu. Och har haft sjukt kul i helgen. I fredags så var Elvira, Stina och Elin här hos mig och sjöng sing star och massa roligt. Brorsan och Robin sjöng oxå ett tag! Mitt lag var såå jävla bäst, haha ..
Bilder kommer !

Elvira sov hos mig och sen så gick vi till henne hon fixade mina naglar. och det bästa av allt vi kollade på filmer från när vi va små sjukt roligt. Efter det gick vi till Stina och åt massa fixa och snacka skit förstås! ;)

Idag söndag Elin sov hos mig inatt och sen så stack jag på dans och hon hem. Efter det så var jag med henne igen. Vi åt god sallad på krogen och sen gick vi till henne och kollade på film :)

Sånna här helger behövs. Fast det hade vart roligare om Frida va hemma också ! Men nu är det inte länge kvar tills hon kommer ska bli så kul att se na ! :D ♥

Bilder !


Fotografi nathalie.

Fotade ju Natha i söndags och helt seriös bilderna blev som jag ville och sen när jag fick upp dom på datorn så va ljuset helt fel bara. Ska vänta tills imorgon och kolla lite mer men idag blir det bara två svart vita bilder. Jag ska fota liknande bilder i sommar när man får lite mer natur ljus och det kommer bli sååå perfekt !


18 Januari.

God kväll! Fan idag är det precis 3 månader kvar tills jag fyller år fan vad kul :D

Idag har jag fixa mitt hår ännu ljusare, är ju påväg att få vitt hår eller jag vill ha. Så nästa gång kan jag bleka allt (y) elin har även vart här ett tag och druckit te. trevligt med lite sällskap såhär en tisdags kväll.

Fotade ju Nathalie i söndags ska försöka redigera lite bilder så fort som möjligt men jag är för trött nu men dom kommer förmodligen upp imorgon.

Nu ska jag kolla på handboll och sen sooova!

Ikväll bjuder jag på tre bilder från i söndags. En på mig och Natha och två otroligt fina bilder på mig, jag är ju jämt så väldigt seriös  ;o haha.



TEMA -VÄNSKAP

Ja idag är det ju inte söndag utan måndag och jag glömde bort tema igår . oops ! (a)

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00

Haha men ni får det ju idag i stället :) Vänskap för mig är inte alla kompisar man har utan jag tycker det är dom som man verkligen berättar ALLT  för och som man vet att dom finns där även om man inte pratat på ett tag. Det spelar ingen roll om jag inte skulle prata med Natha på ett tag så vet jag att jag kan skriva till henne om det är något. Vi har vart vänner så länge jag kan minnas och det känns så bra att veta att vi fortfarande är lika bra vänner ! puss på dig unge ! <3  (Jag har ju även några fler jätte bra vänner. frida är ju en av dom som ni vet. haha! )


13 Januari.

 Hallu!
 Gud vad jag är trött. Sjukt orkar knappt hålla ögonen öppen, då är det illa minsan.
 Och jag är sjuuukt le på skolan redan, helt sjukt hur kan man bli le så jäkla fort.

Nu har jag lagat as god mat, kyckling i curry och ris. Yammi!

Känner att jag skriver väldigt blandade meningar och konstiga rader men aja :P

Jag va hos tandläkaren idag oxå och jag är riktigt stolt över att han tycker att jag hade så fina tänder. Har aldrig haft ett hål och vill itne ha något heller :)


11 Januari.

hallu hallu ! :) Vi började skolan igår och 08.25 var jag lika less som innan lovet. Typiskt !
Och en sak till idag hade vi första matte lektionen efter lovet, och nu ska jag och natha jobba så vi får MVG eller ja i alla fall VG för det kan vi :) Eller hur natha ;) Nathas blogg hittar ni här.

Ikväll så blir det träning, och det känns så jävla bra! ( tyvärr inte men ) Sen blir det sova igen !

Idag fick jag ett vykort från bästaste vän !  saknar henne :'( ♥


Månadens blogg ?

Linda Pauline har varje månad tävlingen "månadens blogg" och jag vill verkligen bli det jag. Men det roliga är att varje gång jag ser nått sånt där bläddrar jag bara vidare för jag tänker " det är så många som är med så varför skulle jag vinna?" Men Nu kom jag ju på jag kommer ju ALDRIG bli månadens blogg om jag inte är med? så nu ska jag vara med :)

TEMA - NATUR.

Min tema bild kommer idag istället för att min blogg vill ju inte alltid som jag vill så igår kunde jag inte lägga ut nå bilder :s

Men här kommer den i alla fall :)

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.


BILD BOMB ELVIRA.

massa bilder på Elvira för att hon är sååå sjukligt söt!


natt göra.

Det här var vad jag syslade med imorse klockan 01.30 tills jätte sent :)










7 Januari.

God kväll! jag sitter här klockan halv 1 på natten och letar efter massa kläder. Men gissa vad? Jag hittar inget . Så störande all min insperation har försvunnit. Ingen insperation för att fota inte för att hitta kläder inte för att göra roliga sminkningar. Det här suger just nu.

Aja idag åt vi tacos uppe i byn och sen fick jag åka skoter med brorsan och rasmus. Fy fan vad jag älskar att åka skoter det är så kul! hihi :) Imorgon vet jag inte vad jag gör men något att göra skulle ju inte vara helt fel !

Good natt på er, nu ska ich försöka sova och se om det går inatt..

4 Januari.

Hej . Vaknade imorse vid 10 och kunde knappt svälja för jag hade så ont i halsen så åt halstabletter och dreck te och somnade sen igen! Sen har jag vare ute och gått hela dagen är inte jag bra, så säg.. Jag och mamma gick förbi och beställde tid för att få mitt hår lite blondare och tyvärr klippa lite, jag gillar inte att klippa mig! haha.
Det var väl ungifär vad jag hade och säga ? inte ett dugg intresant men.

bjuder på en gammal bild från när jag hade svart långt fint hår :)


Foto - saga

Här kommer två bilder från när saga va här :)




Foto.


TEMA-RÄDSLA

första temat 2011.

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Jag är verkligen LIVRÄDD för spindlar, och jag stt och skakade när jag målade spindeln.. Tänkte först måla av en från internett men jag klarar inte av att titta på dom. Usch. Så en av mina största rädslor är spindlar,och dom små krypen verkar tycka det är skit kul ..


2011 !

Fy fan , det är redan 2011.känns som det nyss va nyår eller att 2010 inte var där.. Har gått så fort!
Jag och elin hade det i alla fall skiiit kul på nyårsafton. Åt "lite" mat och var ute och träffa folk och prata en jävla massa rolig skit. Haha. 3 bilder hittar ni här . Jag ska försöka gästblogga lite på fridas blogg medan hon har det bra i Thailand, och jag är inte ett dugg jävla avis ! :)

Aja nu ska jag äta !

RSS 2.0