You breathe the air, youre everywhere.



Hej hej!
Idag har vart en mycket rolig dag tycker jag. Och mer kul blir det ska på mary kay öppethus med de allra finaste flickorna! Mysigt. Det här är då liten del eller i stort sett hea vårat tvrum i lägenheten! Puss


gamla favortiter..

God afton!
Just nu sitter jag hemma i min egen underbara säng och ska nu sova men först tänkte jag bjuda på 2 gamla favorit bilder på fina Elin och tänkte jag säga några ord om idag. Hade utvecklingssamtal som gick väldigt snabbt och sen fick jag äntligen sulor och skor utprovade till mina underbara platta fötter (underbara..eller?) Men detkänns bra i alla fall nu att ha riktiga gymaskor! Sen va mamma jag o pappa på stan ett tag och sen gick vi och åt middag hur gott som helst. Nu kommer de två bilderna!


Osminkad och gnistandes grå.


Lussikatter

Hej hej!
Har nu kommit hem från dansen. Innan det va jag i kyrkan oxå. Men tänkte i alla fall visa bilderna mamma tog igår när jag bakade. Det är massor av snö och jag är glad.


Feel the heartbeat in my mind .

God morgon alla!

Idag är jag glad, allt är som det ska vara. Det snöar äntligen och det är så vitt och fint ute, mamma gjorde tomtegröt igår, jag bakade lussikatter och nu ska vi sätta oss och äta gröt och tända ljus. Mamma tog lite bilder igår när jag bakade så tänkte lägga ut dem sen. Ska även och lyssna på min lilla kusin som ska sjunga i kyskan ikväll. Mysigt mysigt. Äntligen lite stämmning! Puss! ♥

Can´t take my eyes of you, it´s bad.

Hej godag och hallå!

Idag har jag vart ap trött och så onspirerad. Gjorde fiskgratäng när jag kom hem mumma! Imorgon ska jag frida natha och amanda på smink party och det ska bli riktigt rolig och trevligt! Efter det får vi se om vi går på bio det blir lite vad vi känner för antar jag ! Nu tänkte jag bjuda på ännu en cambild väldig tråkig och oinspirerande precis som jag idag !


can you be tired?!

God afton!

Har inte skrivit så mycket i veckan/helgen har inte haft någon större lust att fota eller jag har inte haft någon insperation och fantasi. Kan säga lite snabbt vad jag har gjort i helgen i lördags var jag och fotade en familj dom ville ha julkort så fotade dom, bilder kommer även komma upp här i bloggen! Sen idag har jag och mamma vart till sundsvall och kollat lite men hittade inga roliga kläder.. Men vad vi hittade va pralinformar och en pralin bok så nu sk vi baka min kära mor och jag! Bara för att jag hade tråkigt och satt och pyssla ihop en liten bild på vad som står på min önskelista i år så lägger jag upp det här! Tror inte heller att jag tar med datorn i veckan så vi hörs på fredag!


Yellow diamonds in the light.


Vad är perfekt, kan någon berätta?

hej hej !

Blir ett till skriv inlägg tråkigt men sant. Har inte orkat plocka upp kameran än.
Har igentligen nte ett dugg vettigt att berätta faktiskt men. Gick till skolan idag för att börja med ett build it pass, jättekul och sen hade vi engelska sen har jag pluggat och kollat på oth. Imorgon ska jag åka hem och helgen är proppad med saker att göra! Har även maila frida och natha om en foto idee som jag kom på idag så få se hur det blir ! Ha en trevlig kväll!

Kvällens fråga.

Vad är det för mening ?

all you need is right in front of you.

Hej hej. Idag börjar vi halv 1 och därför fick jag en hälig sovmorgon! Nu ska jag kikar på oth tills jag drar mig ner till skolan för lite bild! Cam bild !




we make miracle every day, you know

Hej hej , vet att jag knappt skrivit i helgen, kändes som jag har haft annat på hjärnan..
Men jag tänkte säga en sak nu och det är att alla ska gå in på Fridas blogg och kolla på filmen hon har gjort om våran tysklandsresa. Jag blir typ tårögd av att kolla på det så härligt gäng!♥

Imorgon åker jag in till staden igen tråkigt nog, och sen ska jag säga en till sak fick önske mål om att läga ut lite bilder på lägenheten, men vart lite osäker eftersom jag bor i två.

Nu ska jag lägga mig i mitt ny städade rum i min nybäddade säng och kolla på oth och drömma.

18:27

God kväll alla! Igår satt jag och mamma och kollade på idol och åt massa god frukt. Tyckte det va på tiden att Andre åkte ut ! Idag har jag mamma och moster vart och hälsa på morfar.

Så nu sitter vi och ska kolla på så mycket bättre :) Ha en härlig kväll alla !

don´t go by my side.



 tröja mitt nya loppisfynd.


fire fire. water

Idag va det mysväder ute tycker jag dimma och grått. Tog en promenad med kameran när jag kom hem.



   


åh så fort föll jag på marken.

Exakt så ! Så sjukt snygga skor från Jeffrey campbell. Nu kan jag sova bra


10 November.

Nu sdka jag medela något otroligt roligt. Det är typ 5 ungar som står och stirrar in i min lägenhet på mig. Och så böörjar dom hoppa upp och ner i fönstret och här sitter jag i min sovtröja bara. Inte nog med det deras föräldrar säger inte till dom. Hallå?

Idag har vi simmat på skolan och det va iiiiis kallt i vattnet, inget för mig!

Idag var det 5 år sen du lämnade oss, jag saknar dig.♥

9 November.

Hej hej !

Har precis kommite hem från formlektion. Nu kan ni se ett nutt fin läppstift från make up store älskar det !

 

Tekoppen i handen.

God kväll! Tänkte bara säga att nu har vi internet i lägenheten sköönt! Fast nu tog jag ju inte med mig datorn så kan inte bli nå bilder tyvärr förutom cambilder ;) haha nu sitter vi med tekoppen i handen och fötterna i soffan och kollar på halv 8 hos mig inte illa ! Imorgon ska jag petter och kanske nathalie gå och simma det ska bli en vana nu!  Ha en trevlig kväll för det ska jag!
En bild på Elvira! Dålig kvalite..

 

6 november.

God kväll !
Har precis målat klart mina naglar och nu sitter jag och mamma och dricker te och äter mango.
Ska snart packa klart och sen sova tror jag, ska upp tidigt imorgon.
Kommer inte blogga förens på fredag eftersom vi inte har nå internet än. Men ni få ha set så bra så hörs vi massa i helgen !

God natt!

21:50

hej hej! Idag är verkligen en sån där dag man vill prata med någon som verkligen fattar hur man känner. Så sjukt mycket press på allt. Alla bara klagar och blir aldrig nöjd. Var och lagt ett fint hjärta på mormors grav, 5 år sen nu. Kommer aldrig sluta sakna.. Behövde bara skriva av mig lite. god natt

17:28

Hej, idag har jag städat och allt i hela lägenheten. hej då.


look into my eyes and I´ll own you.

Igår fick jag fin främande och har även färgat min toppar mörkbruna!
Nu sitter jag och dricker te och mystofflorna är på!


inuti...

Inuti är du fjäderlätt och vit .
Nu har jag kladdat och lekt.





black lady.

Två bilder som frida tog på mig när vi skulle fota till min nya header.



21:12

Hej sitter nu och cama med min älsklings Frida för att hon är så snygg i sitt nya hår! Blev så sjukt snyggt. Snattade understa bilden av henne !




dip dyed hair.

Åhh jag är så jävla sugen på att färga mina toppar mörkgröna, måste typ göra det. Ska bleka fridas toppas nu idag.

Tumblr_lnop9wpmxp1qbyk3yo1_500_large

Bilden är härifrån

he´s met the man...

he's met the man who's got the devil by his side.
 


RSS 2.0