29 Juli.

God kväll. Tänkte bara berätta att jag troligen inte kommer skriva så mycket för jag  är i örebro nu med Elvira. Och jag tog inte med sladden till kameran och jag lär ju inte ha nå vettigt att skriva utan bilder så, ni får vänta på mig tills nästa söndag :/ Ha det bra !

Ingen vanlig dag..

Nej det är det verkligen inte för världens bästa vän fyller 16 år idag :D Grattis frida!♥
Jag snattade bilden av henne bara för att hon är så fin på denna bild!


25 Juli.

God dag.

tänkte berätta lite om helgen, jag var först på middag hos mina grannar som kommer från england. Det vart spansk buffe typ eftersom mamman är spansk. och det va korv i allt så jag åt inget. haha! Glömde förövrigt kameran hemma så blev inga kort .

Sen så har jag vart med mina kära vänner Elin och elvira och va även elviras lilla syster med oss. Vi hade typ hur kul som helst skrattade huuur länge som helst och jag vann ett spel som vi började spela halv 11 och blev klar med typ vid 2 ? :) Sen kolla vi på film eller ja i alla fall jag och elvira. Elin låg och snarka på golvet (y)

Sen va jag på auktion och kollade. va till min morbror. Sen va jag till frida och klippte och färgade hennes hår kanon blev det tycker jag i alla fall :) Sen fota frida mig. 

Nu skulle jag städa och känner jag att det kryper på mig så spg jag spindeln och skrek så nu kliver jag inte ner på golvet.

 Jobbigt inlägg jag vet  :)

21 Juli.

Allt har en hållbarhet.


19 Juli.helgen

Hejsan, måste bara säga att min heg har varit kanon! Middag och sen dans med fina vänner. Vi grillade med lite folk i min stuga vid vattnet och hade solen i ryggen. Åh härligt!Stanna...

Stanna, tänk och fundera


Bilder

Tänkte visa lite bilder jag har målat. Bara för kul. Några av dom är gamla och ¨nån ny.


Allt för inget.


Ta inget för givet.

Ta inget förgivet11 Juli

Hallu tänkte bara visa en bild på mig och elvira är hos henne nu och vis ska kolla på världens bästa film burlesque! haha hon stå och baka woopies :)


10juli.

Hallu! Fan det är ju en hel vecka sen jag skrev något här fan vad jag är dålig!
Har jobbat hela eckan och vart hur trött som helst i fredags var jag på gatufesten men frida amanda och fredrik och sen i går hade vi middag hemma på 13 pers och sen åkte vi på dans. Är jävligt slut och nu äre en veckas jobb till och sen marknad middag och storåsnatta. Nice! Hoppas alla ha det bra kanske inte skriver så mycket men ska försöka ;p

som elden..

Som elden slockanar när det regnar lyser solen när dagen är ung.3 Juli.

Go´da! Jag hade nästan glömt bort at det här fanns jag. haha? Nu efter e vecka ska jag visa hur jag blev i håret. Inte illa men bättre sent än aldrig eller vad äre man bruka säga.

Kort om igår jag och Elin var på puben igår i Gimdalen och hade trevligt. Träffade klockrena människor. Sen skulle vi sova i min stuga men själv sov man kanske max två timmar för att muggorna tyckte det va otroligt kul att surra runt huvudet. Uscha! Har även vart och förberätt inför imorgon då jag ska jobba på cafe och ha utställning. Nu bild!


RSS 2.0