28 September.

Hej hej ! Idag va jag på skolan igen. Glad men inte så pigg ? ;P Men gick i alla fall på stan efter skolan köpte en ny consealer och underkläder och sen en jätte fin stickad tröja till mamma!
Nu har jag gjort maten och diskat och känner mig väldigt duktig! Sen ska jag och mamma gå ut och gå en sväng.

Imorgon börjar jag 12 och det vill säga att jag får massa sovmorgon och kan ta det hur lungt som helst på morgonen. Det gillar jag :)

Nu ska jag kika på gårdagens idol. Hörs! :)

27 september.

God dag, idag är jag sjuk.. uscha och det är finväder och jag orkar inte ens röra mig. Jag har nyss gjort pannacotta så vi kanske åker till pappa ikväll och fikar. Tänkte försöka städa lite för jag å typ dåligt av att titta på mitt rum när det ser ut såhär. Läxor som väntar oxå. Blir lite arg eftersom min m knapp inte vill vara med..

Saknar 9:an och klassen lite nu. Saknar att ha på min älskade klänning och bilden på mig och finaste gör mig glad

home is always home..


...and I will always love my home. <3


tema- maskerad

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


24 September.

Hej hej !

I går kväll blev inte kvällen so planerat men det vart bra till slut för att 2 av mina favorit flickor sov här. Vi gick ut på byn en sväng och där hände det inte ett jävla skit meningslöst att fixa sig..? JA. Vi gick hem till mig och snacka lite och sen kröp vi ner och kolla på film tills vi somnade. Imorse åt vi god frukost och kollade på burlesque och dreglade lite (a) haha nej men det filmen är så bra. Jag ska bli burlesque dansare när jag blir stor ! :) Har hunnit med att äta lunch/middag med mamma och moster oxå. Och nu ska jag kanske göra ig klar för att åka till stan men Stina. Hoppas det blir kul och jag inte blir utmobbad för att jag inte fattar något när dom börja snacka musik ;P

Hörs imorgon!

Someone like you.22 september.

Hallu verkligenheten!

Jag började klockan 12.00 idag så fick härlig sovmorgon hemma själv och tände ljus duschade länge, åt frukost och te och sen fixa mig. Hade en lektion idag 60 mig så jag va hemma tidigt oxå. Nu sitter jag och lyssnar på amaranthe.16 Septeber.

Nu tänker jag säga att jag har snackat ed flickorna-1 ikväll och det va trevligt. Nu väntar sängen!

Nathalie
Liten och kall..Åh min lilla kissemiss är alltid med när man ska fota! Frasse liten

Vackrast!

Åh innan jag somna måste jag lägga upp en bild på typ världens finaste kvinna!

tema-gammalt

Ops lite smått sent och jävlig värdelös bild dock är det på bilden väääldigt gammalt. min mammas typ morfar eller va det va som bygde den när han skulle ut och resa i sina tidiga år !


12 September.

Hej , nu ska jag sluta va så jävla slö och börja blogga igen. Tänkte börja med att lägga upp en låt som jag älskar att lyssna på på kvällen !


inget kvar att säga.Vissa saker förvånar verkligen en, inget man förstår och kan försvara.

(gammal bild som säger mig mycket.)

tema frihet

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


4 September.

Hej . Jag vet att jag är sämst på att blogga men har inte riktigt lust med det nu. Skriver när jag få ork och känner att jag ha nå bra att saga.

no feeling left..

RSS 2.0