PromarkerDåliga cam bilder men det får duga för ikväll. Det här är det jag har gjort idag, och även om jag alltid har vart den som alltid målat med svart och grå och bara dystra bilder ( tycker fortfarande bäst om det ) så kom jag på att det är ganska kul att måla med mina promarker skugga och så. Nu är det mitt nya projekt att lära mig måla med färg. God natt!

God morgon!

Hallu, sitter hos mamma nu och har jobbat lite. Tänkte bara säga att igår beställde jag mina foton till utställningen ska bli kul. Den börjar på måndag. Var hos frida igår också och hon hjälpte mig med min blogg så nu är den sommarfin :D Nu ska jag äta sen få vi se vad som händer. Just jajag sa knäppa kort på min nya frissa, har fått det somönskemål (Y) Ha en bra dag !


23 Juni.

Hej hej!

Nu har jag nyss vart på affären och handlat lite inför imorgon då jag och mina fina brudar ska till min stuga och äta massa god mat och sitta och ha det jävligt bra!

Idag har jag och Frida vart inne i staden och handlat lite kläder. Och när jag kom hem hade mig kära far gjort frasvåfflor med färska jordgubbar och glass, gissa hur bra det satt i magen.

Tänkte visa min nya töjring. Och jag och Frida tog ett varsitt hål till i öra mitt ser ni på bilden. Pluppen blev lite i oskärpa men men .
Alltid kommer vi vara här.

Jag har världens bästa kompis även om hon kan vara tjurig, fast det kan ju inte vara kul när jag alltid har rätt! hihi. Nej men jag tänkte bara säga så alla vet hon är fan bäst! hihi vi ska till staden imorgon och jag är jätte trött. Men för att alla ska få en bra sömn så ska jag visa den här vackra bilden på oss. Åhh puss min fina och bästa vän!


Aldrig blir du så igen.
Solnergång.


Help me!

Funderar på att klippa undercut, fast över hela sidan. Frida tycker att jag ska det, men vill ha mer smakråd! Hjälp mig snälla! :)

Nybakat till frukost!

Godmorgon! Idag så vaknade jag och gick direkt och bakade scones. Så nu ska jag sätta mig och kolla på film och äta nybakta scones !


16 Juni.

Körsbärsblomm
15 Juni.

Hallu eftersom jag är smst på att blogga nu så länkte jag visa en bild som min kära vän Frida har tagit på mig. Funderar snart på att göra om min blogg till en blogg med bara bilder andra ta å mig.. har helt tappat insperationen inte bra !


Stina & Karin

Bild sen i fredags! ♥


10 Juni

Seriöst jag har gått ut nian och fattar det inte haha?

Nu blir det ut! <3

Kvällstider.

God kväll!

Tänkte mest bara säga att jag hinner itne lägga upp bilder ikväll, mamma ringde och behövde hjälp på jobbet så jag kom hem nu vid 9 och nu tänkte jag unna mig lite sömn !

9 Juni.

Hej igen , nu är jag hemma eller jag kom hem i tisdagskväll men jag har vart sjukt trött man blir lätt det efter 21 timmar på tåget .. Har nu suttit och kollat igenom alla bilder och ska försöka lägga ut några stycken. Förmodligen senare idag.

Idag var det näst sista dagen på skolan eller igentligen sista eftersom imorgon är det bara avslutning och sånt ^^
Och ja vi i 9an vann över lärarna i brännboll fy fan nu känns det bra nu kan vi sluta ! ;) Spela brännboll mot lärarna är något 9orna gör varje år. Och då kommer typ alla klasser och kollar + många mer. Och vi vann så jävla bra vi är !

Nej nu ska jag gå ut en sväng innan jag börjar redigera lite bilder !

PUSS!

1 Juni.

Hallu.

Jag har inga bilder, blir lite smått galen..

Idag har vi i alla fall vart på boda borg, det va as kul och jag ramlade i en sten trapp men jag är ju inte direkt smidig! Sen så har jag packat klart nästan allt laddat på med musik i mobilen ( eller ja min bror ).

Har inte riktigt fattat att det är imorgon vi åker? känns lite konstigt men sjukt bra. Det värsta är att när jag kommer hem är min älskade berta prinsessan bus stor. Vill att hon ska va pluttig hela tiden ! :(

nej fy :/

Aja jag kommer inte skriva me nu förens på onsdag kanske. Så vi hörs då :D  PUSS!

RSS 2.0