snöskulpturer i badhusparken.

Hej , idag var esbil 11 i badhurparken och byggde snöskulpturer, as härligt väder och trevligt. Imorgon står det isskulpturer på schemat. Olivia som har tagit lite bilder med sin telefon så har tagit dom jag ;) Ganska många bilder !


lekte med redigering.


i can fly.


insperation weheartit

fuck you bitch.


Hej , jag låter rubriken tala för sig själv så känner jag idag. Haft nak prov idag och det gick ju inte så jävla bra.. hahah. skulle ta med kameran för att kunna blogga lite i veckan men dålig som man är vart den kvar hemma.. därav cambild, en tråkig sådan. ha en bra kväll alla!
Puss på finaste.

Dancing barefoot

God kväll, kom hem från dansen för ett tag sen. SItter och lyssnar på bra musik och ska packa massa kläder för en hel vecka.. ska vara och bygga snöskulpturer två dagar den här veckan så mycket grejer kommer det bli!

tänkte igentligen mest säga att jag tycker ni ska kolla in nathas blogg hon har tagit den här otroligt snygga bilden jag älskar den !

God natt


kasta dig ut våga vara extrem.

Hej hej! Tänkte visa lite bilder vad som har hänt i helgen bara. vart hemma med familjen i det fina vädret. Busade lite med berta bus igår i snön. och idga kom farfar upp så vi tände upp en brasa och grillade korv och jag grillade köttbullar ;) As härligt väder. En vecka kvar till lov och jag behöver verkligen det! Puss

om du inte letar, kan du aldrig finna.


du bär en mask du tror ingen ser.


Älskade cambilder.. Idag är jag ledig och det är väl skönt på sitt sätt. Fick sällskap igår av christian igår mycket trevligt. Han skulle göra något så han åkte tidigt idag men men. Så nu sitter jag och har jävligt tråkigt lyssar på musik och nördar. Skulle fota för det va så fint väder men när jag gick ut försvann solen och nu när jag kom in kom den tillbaka ? Har hunnit med och snacka med Nathalite i en timme och en kvar i telefon, vi är duktiga på att prata.  Nej men så ser min dag ut får se vad kvälln bjuder på .

helt underbart vacker.

Här kommer lite foton på Kaja, flickan är helt underbart vacker som sagt va!
its drivin me wild.


 Gammal bild på mig, älskar tröjan.

tisdags kväll som önskas vara fredags kväll.

hej hej, sitter och pluggar till mitt skoterkörkorts prov imorgon. Känns ju jävligt bra eller inte.
idag ha jag amelia och lina ätit semla och nörda lite hos mig..
o imorgon åker jag hem och gör prov ska ta med kameran hem imorgon oxå så ni får lite bilder och inte sånna här tråkigt inlägg (va sjuk förra veckan så kunde inte hämta kameran.). sen får jag helg på torsdag så  åker jag hem och slöar med fin fint sällskap :')
god natt.

Mama ooo...

Mama ooo
Didn´t mean to make you cry...

Ja så lät det igår på formen. Jag och Amelia hade lite allsång där. härligt med sång!
Igår kväll var jag än en gång på skoterkurs och jag är dödsnervös inför lördag då ska jag köra i 4 TIMMAR ?! Jag råder faktiskt alla att stanna inne den dagen .. Och sen på onsdag ska jag skriva prov eh jag kan bli det första ever som inte klarar det..

Nej men nu är det såhär att jag är sjuk har igentligen haft feber hela veckan men har gått på skoan ändå så idag behövde jag vila lite. Har fixat lite med färg i håret men det blev typ ingen skillnad så nu är jag lite smått sur..

Åh cambild, inte okej.. min kamera kanske kommer hem imorgon ( om jag hinner hämta den ?) och då kommer fin fina bilder på kaja! :)


kandee

hej hopp! tänkte säga att jag tycker att ni ska kolla in kandeeshop.se o kandee bloggen som ni hittar HÄR! Jätte inspirerande blogg med massa roliga tävligar där man kan vinna kläder från kandeeshop. oh dom är sjukt snygga?! skulle kunna köpa allt därifrån. Min tygväska som jag har är därifrån oh jag älskar den verkligen. Så besök sidorna och få massa insperation. Ha en bra kväll :)

stort ?

varför har jag helt glömt mina 50-talskläder och min pinupstil, det här går inte måste hitta tillbaka till mig själv nu. Kanske är dags.. otroligt vackert för ögonen! bilderna från weheartit.

meningsfulla ord för ikväll


Alla gör sina misstag, du har redan gjort för många.mecka lite med skotern igår.

Hahah ja eller?  Lite sant är det ju faktiskt, håller på att ta skoterkörkort ( hallå jag karin ska ta skoterkörkort?! ) Aja vi skulle igentligen köra igår men det var 35 grader kallt och vi kände inte för det så vi fick prova byta rem istället. Trot eller ej det gick faktiskt ganska bra för både mig och nathalie, vi tar det här tillsammans så tanken är ju sen att vi ska köra så våra bröder får snörök i ögonen efter oss.. Nej men vi gick hem till mig sen och drack varm choklad med grädde för jag mena det förtjäna vi efter ha gott jätte långt i 35 grader, mina ögonfransar och håret på oss va helt fryst och vitt.

Aja nu ska jag inte sitta här längre och nörda.

RSS 2.0