vid världens ände slutar regnbågen.

Har pysslat lite på mitt rum nu jag, va inte tänkt att det skulle se ut såhär men för att få plats med så mycket som möjligt fick det bli såhär för tillfället.
Gav mig ut och sprang idag endast för att det regnade och det va mysigt väder. men när jag kommer ut slutar det naturligtvis regna men men.
 

Det finns ingenting bättre.

Jag tänkte bara säga att yran har vart hur underbar som helst, fina människor och bra band. kameran blev endast med på fredagen tyvärr.. blev lite iphone bilder på lördagen istället. På fredagen såg jag i alla fall thåström, jag har lite glömt hur bra han faktiskt är. På lördagen vare patti smith som gällde och tro mig jag har aldrig vart lyckligare som när jag stog i regnet och sjöng med i hennes låtar!
tog bara lite bilder på thåström som sagt...

Sanningen kommer alltid krypande.

Japp japp nu taggar vi för yran ! Puss


idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är det Fridas fördelsedag! Grattis bästa vän! Nu har jag sagt grattis tre gånger.. måste ju vara på den säkra sidan! Nu har jag packat väskan och åker in till staden för att gå på yran med fina Nathalie J. det ska bli mycket trevligt. Kanske att jag skriver något imorgon.

fullmånen lyser som den var utav glas.

Tänkte ta två flugor i en smäll som det så fint brukar heta. Ni får se vad jag hittade när jag var och shoppade i torsdags och hur min helg har sett ut. jag har vart med fint folk och grilla i stugan och sen åkte vi till storåsen till björnlogen på dans. väldigt trevlig helg. Sen vart det söndagsmys med natta och elin igår.
tack för den här helgen!
 
om man är vegitarian och ska grilla såder jag er att fråga om recept på de fyllda champinonerna för dom är helt underbara att grilla!
 
 

fejk blond röda läppar.

Har vart i sundsval och hittat lite fina saker idag , kanske att jag visar upp dom.
Ja gott folk efter jag har klippt mig kan mitt hår faktiskt vara såhär kort. vad tros om detta ?
 

herrar föredrar blondiner 1953.

Hoppla hej, sitter och dricker te ur kanske min favorit kopp. jag snodde den (dom igentligen) av min kära mor. hon köpte dom när hon flyttade hemifrån. Dom är vilket fall som helst snygga. till det har jag kakor som jag ha bakat och filmen "my week with Marilyn" hoppas den är bra! Allt det här för att fördriva tiden tills kära elin slutar jobba!

En liten bildbomb av elvira.

här kommer några fler bilder på fina elvira.

För tillfället bara sådär.

Igår städade jag mitt rum, det händer inte så ofta... Det roligaste är att jag hatar att städar men jobbar som städerska på ett hotell hur hänger det ihop? nej men det blev himlans fint måste jag få skryta med.. Såhär ser mitt rum ut fr tillfället bara sådär.
den här otroigt fina byrån har vart ful och tråkig men då målade jag den och köpte fina knoppar  tavlan är ett av mina mästerverk (eller inte). nej men jag gillar den lite.
Nu ska jag pyssla med det på bilden och sen måla min spegel vit.
 
 
 

Nathalie #2

Ljuset är fortfarande inte bra.
 

Let me kiss you hard in the pouring rain.

Här är skärpet jag infrskaffade mig idag
Byxorna och skorna köpte jag i torsdags när jag hälsade på östersund.
 
 
 
 

you made my eyes burn.

hallu allihopa! Har haft en mycket trevlig helg faktiskt måste jag säga. Gick på den extremt berömda marknaden i bräcke med mamma ett tag och väntade på elin. sen strosade jag och elin också runt där lite. efter det gick vi och åt lunch/middag på egons, det var super gott och mysigt! 
 
 
 Efter det träffade jag massa fina vänner från bräcke som man inte sett på ett tag. På kvällen va det crusing här i byn vilket va trevligt. Träffade massa fina människor där också. Det är så roligt att prata med sina gamla klasskompisar och se var dom går och vart dom håller hus nu minsann.
 
 
 
 Idag följde jag med min efterlängtade vän frida till marknaden och kikade på småstjärnorna och gick i spöregnet på lite loppisar. Hittade ett underbart skärp och en fin sak att stoppa mina ELLE tidningar i! 
 
Så efter det kalla regnet drack vi varm oboy och kollade på the vow!
 
 

Mirakel verkar finnas önskar bara ett till kunde hända.

 
Ta mig 7år tillbaka i tiden, då jag inte behövde sakna dig.

när regnet låter så där härligt på taket mår jag bra!

tänkte bara förtydliga en sak att det ända jag gör på dagarna är att jobba jobba och ja jobba ! Därför det här går lite segt. men nu så har min fina och kära vän ebba sagt att hon vill se mer outfits här på bloggen så jag ska lägga ut lite mer sånt om det gillas!
 
Tillsvidare får ni två bilder på mig från min iphone.

RSS 2.0