30 september

Hej hej , just nu sitter jag och kollar på idol . Orkar verkligen inte sätta mig vid datorn idag . Är inte på topp. Jag vaknade halv 8 imorse, gick och duscha ,satte upp håret, kläder på och sen till mamma. Fick med mig en macka . Var på mammas jobb klockan 8 tycker de var rätt duktigt :) efter de så var jag hemma och åt middag . Sen tbx och hjälpa mamma med massa buketter och massa sånt . Åka nu ska jag kolla vidare på idol ! God natt <3

29 September .

Andra dagen på prao . det går väl rätt bra har packat upp varer hela dagen lång ! Känns typ som julaffton man är ju så nyfiken på vad som finns i alla kartonger (aa)

Ja sen har jag bakat och donat , och just nu sitter jag och väntar på att Frida ska komma så vi ska dra iväg på dansen ! Ska bli super skojjsigt ! När jag kommer hem ska jag fixa fram lite bilder , var ett tag sen nu så måste bli bättre på de , har såå många ^^

Men hare bra och lycka mig till med dansen ! ;)

<3

27 September !

Åhh först vill jag bara berätta att jag vann tävlingen ! Är så sjukt glad ! :D Tycker verkligen att det var super kul , flög typ upp i älsklings armar och kramade han ! Blev super glad :D

Sen så när jag kom hem från Andreas så ser jag att min älskade mamma hade hjälpt mig att städa , jag hade börjat städa och då fixade hon klart ! Tack så mycket .

Annars så har jag typ bara vartmed ante idag och sov hos frida oxå :) Men ja , nu hade jag inte mycket mer att säga ! :D

Tack för alla röster ! :D

26 September .

 HAr itne skrivit alls nu för jag och frida har vart uppe hos pappa och fotat massor ! :D Skojj skriver imorgon !

tävling hon jenny ! :D

Just ja jag glömde ju säga att jenny har en tävling på sin blogg ! Va med ni oxå ! :D


24 September .

åhh dagen ! Vart så jäkla glad när jag fick se att jag vart en av dom 5 i tävlingen ! Tänkte liksom " vafan jag lär väl inte det är ju massa som är med" och så fick jag den chocken ! :D såå glad ! :)
Och tack alla för alla kommentarer ! verkligen tack , och ni som inte har röstat rösta på mig !  :)

Har vart med amanda och frida ikväll! och var även med carola ett tag ^^

Jao nu ska jag gå och lägga mig för jag mår såå illa och har ont i huvve :s

24 September !

ÅHHHHH gud vad jag är glad nu , kan inte sitta still typ ! :D

Vart en av dom 5 på  Gilraens tävling med temat Djur !  Gud hoppas jag vinner ! Och ni kan hjälpa mig att vinna, säg till alla ni känner att gå in och rösta ! :D

Gå in på den här länken och rösta på bild nummer 4 ! Ni är sååå gulliga och snälla om ni gör de !


22 September .

Tjoho ,

Idag har typ vart sämsta dagen på skolan .. Jag fick värsta damp anfallet på några i vår klass och mest vår lärare för hon inte gjode nått , och nu måste vi läsa 50 jävla sidor ;o för att 4 killar skulle stööra !inte så att dom kunde slänga ut dom så vi fick lyssna nej nej !  åhh blir så jävla arg så jag gick in och skrek på dom , sen gick stina jag o frida in igen och skrev ! Sen fick vi beröm för vi hade skällt ut dom . Alla andra i klassen tycker det var lungt att dom gjorde så för dom gick ut och satte sig och läste , vi 3 tjejer stack från lektionen , vi sket i om vi blev skriven på skolk. Vi hade fan rätt att sticka !

aja sen på eftermiddagen har jag vart med elin det var efterlängtat ! Och vart med frida oxå :)

ne nu ska jag gå , hare bra hej då <3

22 September .

 Nu ska jag skriva i super spiiiid!  För jag och frida ska kolla på mamma mia , skriver sen :D <3

21 September.

Blubb alla ! :)

Imorse var jag helt jävla väck , ville itne kliva upp men vad skulle jag göra ?
Har i alla fall tagit skolfoto idag och jag kommer nog se ut ungifär som en ihop pressad tomat ?
Gud jag och nathalie fick typ dela på 20 cm på en bänk ?!
Sen har vi haft orgenterning idag oxå , stvning på de . Och jag rev upp mitt ben , och det slutar inte svida  :s

idrotten slutade 10 i 3 då slutar vi alla dagar . men idag så skulle vi ju gå ner till billy o ringa prao. och jag o Frida har ring 20 olika ställen precis men ingen vill ha oss . Så vi får vara hos mamma , men kanske blir skoj ändå.
Så vi slutade 4 då gick jag hem och började göra läxor . så läste 30 sidor i den finska boken , och sen matteläxa,engelska läxa,so läxa, och sen va jag o mamma ute o gick !

Mamma tyckte jag var så duktig att vara ute o gå och göra alla dom läxorna så hon köpte en shokladbit åt mig :) jag gillar min mamma ! :)

Nu ska jag sova ! God natt ! <3

Tävling pågång !

Nu har gilraen en tävling i sammarbete med tvspelsweb som jag tänkte vara med på ! Det är djur det handlar om den här gången och jag tyckte att jag hade en passande bild då ! :)

Här är bilden jag vill tävla med !


<3

Måste bara säga att den här killen är den finaste jag vet ! Jag älskar dig



20 September .

Shosan ! :)

Idag har jag inte gjort så mycket , älskling sov här inatt . Imorse klev vi uppp och bakade kakor ! HAha.
Aja sen så har han vart här , och har jag även hunnit med att åkt till moster och ätit middag , guud det var riktigt gott måste jag säga !  Mumms  :)

Sen kom ante fjante hit igen  :)

Hua tycker helgerna och veckorna går så jävkla snabbt ;o snart blir man ju 15 ;D ne då det är ett bra tag kvar !

Ne nu ska jag läsa lite , och sen ska jag nog sova . God natt och hare så bra !


19 September.

hej hje :)
just nu sitter jag uppe hos Älskling och gör inte så mycket  ..
Aja nu ska vi dra hem till mig hörs sen ! :)
hihihi <3

Foto.

Här kommer lite bilder som jag har tagit med mittclose up filter.






Tråkiga nyheter ..

Nu har jag börjat tänka på att lägga ner min blogg igen .. Får aldrig några kommentarer elr nå så ja jag vet inte ..


18 September .

Shaaa ! :)

Det där inlägget gick ju inte så jätte bra om man säger så -.- men ska försöka fixa nått annat !
Idag har jag börjat sy min kjol äntligen , hoppas den bli bra nu så så jag kan använda den .
Får se , jag har ju lite planer hit och dit !

Eh , ja jag sitter hemma ännu en fredagskväll, och det är inte skojj..

Idag fick jag oxå mitt close up filter ! Och är så jävla nöjd , jag bara älskar de ! :D
Så här får ni bilderna på att se skillnaden !

hej då ! :)

UTAN



MED

MOHAHAH !

Fy fan nu har jag gjort ett sånt här video inlägg ;o bara för att det var så jävla FUUULT satt och as garva när jag såg de ;o Låter jag verkligen så ? Även att jag pratar hur flumm som hälst  xD Aja ett gott skratt förlänger livet så skratta på ;D


Älskar rösten !

Ja du det gör jag verkligen ! Hennes röst är helt otrolig ! och låten är ju huuuur bra som helst ?!



foto+ lite annat !

ville bara berätta att frida o jag har beställt från tvspelsweb! Ett close up+ 4 är snart påvä hem till mig , sååå efterlängtat , men domär ju så sega så dom har itne haft dom på lager på ass länge ! :s



17 Septemer.

Jag säger bara JAG ÄR SJUK! jag har skakat och fryse och svettas och allt idag .. Fy!

Jag hade faktiskt tänkt mig att städa lite grann ! För ni ska bara se mitt rum ?! Ska fixa bilder så ni ska få se (y)
Just nu skulle jag bara vilja fara någon stans orkar inte sitta hemma hela tiden . Elr åt minstonde göra nått . Vill fixa mitt rum  men måste städa först , så ja ni får väl önska mig lycka till ?

Just ja om ni har några roliga förslag på olika prao platser som är roliga i östersund elr ånge skulle vara kul om nån kunde säga nått sånt :) för jag och frid askulle behöva hitta en verligen ! Helst i går ;o

Ne nu ska jag städa på jag , vi hörs senare !


16 September.

hej hej !

Jadu idag har inte nått hänt alls tycker jag , hua jag har haft så sjukt ont i kropppen och massa , om de inte blir bättre än vad de är nu så blir jag nog hemma imorgon ! :/

Mamma berättade nyss att hon skulle he upp en fondvägg , kan bli siktigt kul för just nu är vardagsrummet så jävla fult !

aja nu ska ni få se den där videon jag pratade om på mig och mattelektionen ;)


15 September.

Fy fan jag hatar den här dagen så mycket ..

Usch! De ända som har vart kul är att jag spelade imorse . och sen så dansade jag idag ! Det var faktiskt riktigt kul de ! Vi fick lära oss en liten snutt av en dans, och sen så fick vi göra en dans , våran var väl kanske inte bäst men ändå ^^

förövrigt så äre ett streck över denna dag . gud tårarna bara rinner och fy fan ! Ska inte sitta och klaga nu .. men men ..

en låt ! sen hörs vi !





14 September.

Tjoho !

 Idag har det väl inte hänt nå spec? Vi fick stå och kolla på olika mossor ute i skogen och sen olika jordar , vem som nu vill veta de ^^

 Sen har vi sprunge på tid , och jag sprang nästan exakt hela vägen men får så sjukt svårt med halsen/hjärtat/ magen . Sjukt le så de nu .  aja på slutet spurtade jag igen de jag gick kan jag ju lova. Men är fan jävligt missnöjd med min tid . Jag skulle ha klaat snabbare ! Irreterad..

sen så har jag och frida kommit överens med mamma om vi bakade muffins , så skulle hon läsa högt för oss , för vi orkade inte läsa ^^ så så blev de , så vi har bakat och handlat . Sen ska vi ut med tommy och Ante och sen blire att världens bästa vän ( Frida om ingen förstog de ) ska sova hos mig ! Det gillas , de var ett tag sen hon sov hos mig på en vardag !

 aja  vi hörs nått sen ! :)


13 September.

hej hej !

idag har jag inte gjort ett jävla skit . sov uppe i byn i natt sen , har jag typ inte gjort så mycket .   har vart med frida anteoch tommy och de var mysigt :´)

aja imorgon är det skola , och blä .. Nu har jag inte nå mer att skriva så  ni får en bild här , hörs nått hej då !


Foto.

En liten bild till ! :)


11 September.

hej hej !

Dålig upppdatering nu men .

Idag så har jag suttit på skolan och fryse . Och sen har jag haft sy slöjd , började sy en kjol, få se hur den blir , blir den snygg så kanske jag andvänder den , men om den blir snygg och inte min stil så ger jag bort den !


hua nu sitter jag och redigerar lite bilder, så jag tänkte faktiskt lägga ut lite här och nu ! Skriv gärna vad ni tycker , det uppskattas !

nu ska jag gå och dra ut några bilder  , men vi hörs nått :)






9 september .

Hej hopp !

Idag så har jag mått så jävla dåligt , haft ont i magen och vart illamående , feber och förkyld .. Sååå jobbigt !
Och + att jag hatar onsdagar , dom är så jäkla stressiga . ibland känns det ju som hjärta ska ploppa ut för man är så stressad .
Vi hade svenska ett tag idag , och fick veta allt vi ska ha gjort till vintern och våra första betyg. Och jag har gjort två moment nu  och det 3:e är att skriva en uppsatts om krig och sånt . Så jag låssas vara en man/kille som är ute i krig och skriver ett brev till sin fru . Känner att det här verkligen inte kommer gå bra , men får väl göra mitt bästa , mer kan jag inte göra ..
Håller tummarna att de går bra i alla fall . Och sen ska vi ju läsa den där boken som är typ på finska skit svår.

Sen har vi vart på konsert idag oxå (y) ganska bra på att sjunga och spela måste jag säga att doom var . Men fy fan inte alls för att vara taskig , men dom såg ju typ ut som 4 åringar som lekta att dom var sångar . dom hoppade runt och studsade ! Men som sagt va ganska bra att sjunga o spela . Och fy fan gitarristen han var grym på att spela gitarr , han spelade hur fort som helst, man såg ju inte fingrarna ?! dom heter i alla fall hindenburg.

Nu är jag hos ante , hörs sen ! <3

8 september.

Hej hej , nu äre mobilbloggning på hög nivå här;) nu sitter jag och frida på skolgården ... Haha. Och vi ska kolla prao imorgon och idag ^^ ja vi har fulat oss som vanligt ;) bilder kommer sen , nu ska vi snart dra hem och kolla på idol ;) hare bra :-D <3

7 september.

 hej hej !

 Idag har det vart en jobbig dag . elr ja inte jätte men. Har så ont i halsen och är såå snorig ..
 Aja haft No , So, och eng och idrott (y)

 HAha och nu till det roligaste på hela dagen !
 Dom har avvärkat i elljusspåret , och har dom vänt upp och ner på allt typ . Så kommer jag och springer * puuh ,uhhu uhhu kom igen nu frida" och kommer det lite lera, jag klider till och sen springer jag vidare och då hamnar frida före mig . Och sen så ser man hur hon fasnar med ena foten och sen andra och sen ramlade hon ju såklart . Åh herre gud det var jävligt länge sen jag garvade så mycket ! haha så där satt lilla frida mitt i leran när hela klass 8 kom och sprang förbi och knappt kunde gå för dom srattade så mycket ! Som tur va har hon en sån snäll vän som stannade och hjälpte henne  ( jag (y) )

 och till dagens LÄSKIGA ! Det var en gubbe som ringde till mig idag 3 ggr och sen ett röst medelande ;o och sa han " hej jag har börjat friskna till nu så jag kommer upp och hälsar på dig" och massa sånt ! Vågar inte vara hemma själv nu .. Och sen på bdb så fick jag helt plötsligt 5000 komentarer på en bild som är över ett år ?! Fy fan snart blir jag våldtagen ..


 Nu blev det långt . Kan avsluta med att frida har just nu modevisning för mig (y)

 Hare bra ! <3

1 månad ! <3

 Just ja idag har jag och Andreas vart tsm en månad !
 Är så lycklig med dig älskling ! :´)
Älsakr dig! <3


bild .

  en tll bild sen min o fridas fotorunda !


6 September .

 hej hej ! Kom precis till frida jag .
Haha hon står i duschen och hon kommer typ blir huuur rädd som hälst när hon ser att jag är här ^^ Ska bli kulo att se hennes min , synd bara att jag inte hade kameran här ;o ;)

 Ne  gud vad jag är taskig (a

 Nu hade jag inte mer att berätta ;o vi hörs hej då :D

Gunga gunga

Hej hej , nu sitter jag och frida på våran gamla skolgård och mördar mobilbloggning :o haha men Vafan lite roligt måste man ju få har. Solen skiner lite över bräcke ^^ haha . Idag har jag i alla fall varit hos mina kusiner och min morbror fixade mitt minneskort och så att alla mina bilder kom tbx. Kan säga såhär lita aldrig på minneskort :o dom kan gå sönder hur som helst :s aja ^^ nu ska jag vara lite soc så hörs sen ! <3

Gunga gunga

Hej hej , nu sitter jag och frida på våran gamla skolgård och mördar mobilbloggning :o haha men Vafan lite roligt måste man ju få har. Solen skiner lite över bräcke ^^ haha . Idag har jag i alla fall varit hos mina kusiner och min morbror fixade mitt minneskort och så att alla mina bilder kom tbx. Kan säga såhär lita aldrig på minneskort :o dom kan gå sönder hur som helst :s aja ^^ nu ska jag vara lite soc så hörs sen ! <3

5 september.

Hej hej , nu skriver jag för första gången från telefon . Orkar inte he på datorn .. Idag har jag och mamma vart i nordvik och gått runt på mammas gamla skola och massa roligt , kanske kommer någon bild någon gång ^^ nu ska jag vara soc med ante och så. God natt :) <3

4 September.

Still sick . Så jävla jobbigt att vara förskyld ;o

Med pillarade mig på skolan ENDAST för att jag skulle få börja sy en kjol elr nått klädesplagg !
Kommer till skolan och få höra " sonja är sjuk idag så det blir ingen textilslöjd ! -.-
Fy ..

Sen kommer det till o med en video på hur roligt och hur mycket jag och nathalie gör på matte lektionerna ;)
HAha men orkar inte nu :P

Har i alla fall käkat halstabletter och lyssnat på brolle nu ! (y)

Klockan är halv 1 ante gick nyss hem har smittat han lite med förkyldning :) och jag ska fan upp klockan 06.00 imorgon , jag och mamma ska till höga kusten ! ;o haha vette fan vad jag ska göra med tänkte vara lite sälskap så mamma slipper åka själv för det är så tråkigt ;p

Med god natt nu , hare bra ! <3

lite bilder !

Här är två bilder jag tog igår på fridas o min fotorunda ! Fler bilder kommer  !









3 September.

 hej hej, någon mer än jag som är jätte förskyld ? ;o

 Idag pallrad ejag mig upp ur sängen även om jag är sjuk, kanske inte gör de imorgon .. Men får se .
 Idag hade vi i alla fall träslöjd , hkk och sy slöjd . Gick väl ganska bra och jag kännde verkligen att jag hade makt på hk :n  !  Haha lite roligt sådär .

 Sen så har jag bara varit med frida, vi har fan vart ute och gått i skog och mark och fotat . Så ska hem och lägga in bilderna på datorn , sen så ska jag redigera imorgon och sen kommer bomben med bilder kan jag nästan lova !
HAha ne nu ska jag gå o hjälpa frida med kläder för hon har stoooora problem med att välja kläder . Jag tycker att jag ligger illa med det problemet . Men Frida är 1000 gånger värre kan jag lova !  ;o

 Men vi hörs imrogn , blir jag hemma blire nog en del skrivet :)

 hare bra !


2 September.

Hej hej !

Fy jag var verkligen totalt död imorse .. ville verkligen itne kliva upp .

Har bara haft en strulig dag idag såå jobbigt .. Blir så stressad och allt .
Nu sitter jag här , elr jag håller faktiskt på att städa lite , behövdes verkligen !
Och kan bara medela att jag har så sjukt jävla ont i halsen . Tror fan jag har fått svininfluensan ;o
Ska typ gå och köpa halstabletter  snart och nu kokar jag te ! Jag hatar verkligen att ha ont i halsen :s
Men nu kommer lite bilder sen ska jag dricka te !









1 September.

hej igen !

Nu ska jag banne mig bli bättre på att blogga, inte för att de kanskeär så roligt att läsa men ! ;)

Idag har jag ju vart på skolan som vanlig . Inget roligt alls har hänt  !

Elr jo faktiskt , jag spelade gitarr idag för första gången på den här terminen . För er som inte visste det har jag spelat sen i 4 an ! Inte illa va ? :)
Vi gick i alla fall en ny läxa och gick vi igenom hur vi skulle  lägga upp terminen/ året. Se vi ska alltid kunna MINST tre låtar , och ska vi typ ha massor med konserter ! Tycker det låter skoj, kanske inte blir lika nervös varje gång då :P
Så nu tänkte jag lägga ut låten jag och Elin L ska lära oss först ! :)

ni kan dra fram till 1minut ! :) Det är michael Jacksons heal the world !



RSS 2.0