28 December.

Hellu!  Jag har ingen alls lust att blogga vissa dagar ! Och det är inge kul när jag itne har nå foton att visa er. Det är sjukt tråkigt väder hela tiden och åhh trååååkigt.
 Jag har vart med Elin oxå , och vi har ätit godis ;) haha. Vi var inne i stan igår på mellandagsrean, men jag hittade inget alls.

Och just nu är jag suur. Vi skulle äta middag i sösjö och sen skulle vi hämta Elin och skulle vi ut och åka skoter till ett ställe, men icke. När vi skulle boka platser till middagen så fanns det inga platser kvar och nu skulle ingen åka dit vi skulle så då ska inte vi heller dit. Och nu har jag ju inget att klä upp mig för, så nu kan jag inte låna någon klänning av moster. Nu är jag lee !  HÖRS !

26 December.

Halli hallå! Idag har jag fan vart ute och kört skoter första gången i år. Fan vad jag är bra (y)
Jag mamma, pappa, brorsan och rasmus åkte över till farfar. as kul att köra ju :)

Igår var jag med lilla fröken Elin, kollade på dirty dancing och snackade en jävla massa skit! Sen var vi ute och tog raggar svängen på bräcke by, och gissa vad det va OTROLIGT dött ? haha.
Nu ska jag ner till lägenheten, och kanske vara med Elin.

Just ja idag när jag satt och tittade  på tv på fångarna på fortet och ser man den där spindeln från början , tror ni inte att jag ser i  ögonvrån något svart och bara flyger upp och skriker. Äckliga djur ! :@

Höres !

Tema- JUL

Tema tema tema !

Jag som tänkte ta så mycket kort i jul, jag har nästa inte tagit några ^^ Det kan ju bero på att det itne alls känns som det är jul. Hade inte ens någon större julkänsla på julafton? Men här kommer i alla fall en bild på min katt sotis. Hon är den största och enda orsaken att vi snart måste köpa nya julkulor, hon lyckas alltid få ner dom från granen!

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Bilden är helt oredigerad eftersom jag är i byn ^^


24 December.

 Åhh nu är det julafton!  Har suttit och slagit in paket och druckit glögg och kolla på när pappa gör sötost. Vi har oxå klätt julgranen, och pappa har fått en julklapp. ( Den fick inte följa med till stavre för att den var så stor )
Mina katter förstår även att det är jul och dom är extra söta, dom tror att dom ska få extra mycket mjölk. hihi!
Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen.

Nu dog min kamera^^ 


 Enkel julgran i år :)

 Jag sitter och fixar med julklappar. Pappa som är fotograf på denna (y)




Här är min katt som vägrar ligga still så jag kan få ett enda litet kort på han. Men han är så söt! <3

23 December.

Hallu !  Imorgon är det julafton tro det eller ej måste jag ju säga. Ingen riktig julkänsla här. Men har en känsla av att imorgon kan bli trevlig. Känns som det var evigheter sen hela släkten träffades sådär. Kameran följer oxå med så bilder kommer nog på lördag eller på söndag. Tror vi ska till farmor på lördag så vet inte om jag hinner.

Idag har jag bakat hela dagen. Och ikväll ska jag upp till byn och pynta julgranen och  sen ska pappa göra sötost. Det är julens stora höjdpunkt ingen jul utan den sötosten. Älskar att vakna till den lukten och bara springa ner och smaka. Mumms :)

Aja nu ska jag gå och packa och måla naglarna och packa in paket såklart!

 Kanske kommer bilder på granen ikväll vem vet ? :)

Hare bra !

22 December.

Fy fan ännu en värdelös dag.

Jay smith gör mina dagar bra ! Min man han kan han.
För övrigt så älskar jag dom här skona så om ingen har något emot att köpa dom till mig, så får den som vill göra det ! Tack.

Puss på mina skor !


Mer foto mig.


Foto mig.

Hittade en bild jag målade i början av sommaren och tänkte att det kanske vore kul att fota dom, så det var precis vad jag gjorde oxå !






BILDBOMB!

Här kommer massa skojjiga bilder från våran julfest (maskerad) :D Försökte få med så många som möjligt. Ni får skylla er skälla om ni inte finns med för då ställde ni er inte framför kameran ;)


Elin och stina

 No lärare, någon annan lärare                               Josefine och Alva

Hossein och Emad

Sandra och sofia                                                    Nathalie

Jonna och Toni                                                      Julia

Min mentor                                                            Tyska lärare

Amanda                                                                    Jag och Frida (enda bilden på frida så jag bjussar på den.

Ante                                                                         Elin


Nathalie ( jag som har fixat hennes hår och smink ;) ) och Elvira

Therese och Pontus                                                Tobbe och John

Ebba

Emad, Toni och Pontus

hahah jag! (y)

Madeleine och Petter

Tema- FALSKHET.

Hej , skulle plocka ut min väska nu och såg en sladd. Kom då på att jag tog ju med mig en hem men det är inte säkert att det är min men jag hoppas det. vem annan har en sån kamera ? :p

 Aja nu kommer tema bilden i alla fall, och nu får jag äntligen kika på fridas ;) "Den som viskar han ljuger !"

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.


Ett litet problem !

Jag har ett litet problem lite varför jag inte la ut någon bild igår oxå. I fredags på julfesten försvann min kamera sladd så kan inte lägga in bilder på datorn .. Så jag vet inte riktigt hut jag ska göra. Men hittar jag den så kommer det bilder :)

16 december.

hellu ! Nu är det bara en dag kvar sen är det jullov. Hur jävla härligt är inte det då ? Känns såå bra. Imorgon är det oxå julfest och jag är sjukt peppad måste jag ju säga! Hoppas verkligen att den kvällen bli bra.
Min kamera kommer vara med så jag ska springa runt och fota massa! Temat för festen är maskerad så massa roliga bilder kommer det bli, Nej nu kommer snart Natha hit ska prova hennes håruppsättning och lite så , hon ska vara Lady gaga ;) haha


Nathalie.

Måste lägga ut lite mer bilder på natha :)




Lucia.

Tänkte lägga ut lite bilder från lucia nu, det är mamma och pappa som har tagit dom. Och en del är ju lite suddig men ändå :)
Sov oxå hos bästaste Nathalie (lucian) i torsdags. Det behövdes verkligen vi hade nämligen jääävligt kul! Eller hur vännen ? :)




Tema- musik

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Åhh den här veckan fick jag världens bästa ide. Och helt ärligt blev det precis som jag hade tänkt mig , ich love it ! Hihi

Natha min ängel :D


Inte för att..

Inte för att jag gillar att skryta men hallå? hur jävla snygg får man blir ?
och är inte vi dom snyggaste på denna jord vill jag fan veta vem som är det !
Det här är min bästa vän frida och jag. Korkhjärna och korkskalle, vi har något fel vilket är ganska tydligt men det vi har gjort är jävligt roligt och värt att minnas ! Saknar det ! ♥

och om jag nu helt plötsligt inte bloggar med så har frida mördat mig :)


7 December.

Hej hej.
Imorgon ska hela 9 an in och kolla på olika skolor, längtar verkligen inte alls. Men jag blir nog troligtvis på pc hela dagen.

Åh jag är så sjukt trött och le nu , usch på det här ! Och min mor sitter och mobbar mina limpor som är i ugnen!


6 December.

Hellu! Jag har inte sovit mycket inatt, och tro mig det känns. Är sjukligt trött.
Idag hängde jag med frida efter skolan och drack te och surra. Länge sen det hände nu känns det som..

Imorgon ska vi upp på gymnasieskolan och kolla på någon teater. Och sen får vi se :D

Nu ska jag inte skriva mer (y)

Bild från förra årets julfest, saknar mitt hår och blir jätte sugen på att värga svart när jag ser den här bilden .. Mitt långa svart fina hår .


TEMA- Fordon.

Har just nu 2 min på mig ;)

Jag och Frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Ja som sagt fordon vare nu. Kom på att jag ville ta den här bilden på en gammal cykel :)


4 December.

Hej hopp !

Igår var jag med Elin i sundsvall. Skulle handla julklappar men hittade bara en. Jag köpte i alla fall ett par fejkläder shorts som jag kanske ska få i julklapp av min bror (y) och två par örhängen ett linne och sen vare nog inte nå mer. Kanske kommer bilder sen.

Idag har jag bara legat i sängen med pyamas och kollat på oth. Hihi jag älskar den serien! Och sen tvingade min mor upp mig och nu sitter jag uppe hos i byn och ska fixa fram ännu mer julpynt.

Jag har kommit på att jag aldrig fått ett julrim. Så jag sa till mamma att jag tyckte alla skulle skriva julrim i våran släkt för man sliter inte upp paketen lika fort. Skulle vart roligt! Nej nu ska jag hjälpa till !


Nytt.

 Fick just något ryck och ville göra om min header eftersom jag såg så jävla sur ut på den andra ^^ Jag är inte riktigt klar om jag ska ha den här än, jag har några fler gjorde så måste fundera- Vad tyckes ?

Fågel.

En liten pippi.


En till sak.

Jag har kommit på en till sak jag önskar mig (a) Lite såhär "större saker" och det är ett plagg (helst en klänning) från vivienofholloway.com eller daisymae.se  eller pinupgirlclothing.com( finns skit snygga badkläder om man går in på " pinup coture"  ) så jävla kääär, jag har suttit och kollat kläder i flera timmar <3
Så om mamma eller pappa eller någon skulle läsa så detta önskar jag mig :D

1 December.

hellu! Fan vad det känns bra att det är December. 24 dagar kvar till julafton. 17 dagar till julfesten, och allt mysigt börjar nu. Idag fick man öppna första luckan i julkalendern ( barnet i mig som aldrig försvinner ) och tomte fickan! Det är synd bara att det inte är så mycket snö som jag önskade.

Idag är inte mitt huvud ALLS med, fråga Elin hon vet vad jag menar! Haha.
Men jag har i alla fall vart duktig att lagat biffar med ost i och potatis och lite sånt. Har oxå gjort 4 8or till dansen!
Jag blir ju riktigt imponerad för att vara en dag när inget stämmer!

Här kommer två bilder från lucia röstningen, pappa som tagit dom och dom är oredigerade.

1. Karin Sahlin (me)
2. Elvira Pettersson
3. Karin Wennström
4. Nathalie Jonsson Larsson (vinnaren)
5. Therese Norell
6. Miranda Glad
7. Elin Lemon

Elin och jag :)

RSS 2.0