28 Februari.

God kväll! Nu är det redan sista Februari, tycker tiden går fort ibland.
Aja jag har suttit och kollat på massa kläder och jag är väldigt kär men det är inte min penga börs, tyvärr..
Jag ska ju sitta och plugga just nu men det gör jag ju såklart inte. Men ska göra det efter det här.
klockan 8 äre top model som står högst på listan.

Hörs sen. En liten bild på mig från idag.


Tema - JORD

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00

Blev inte som jag tänkt mig men .


26 Februari.

God morgon!

Igår gick jag på skolan och var jätte sjuk mådde skit dålig men jag kände att det var bra om jag gick dit idag och de så. Vi hade ju musikal hela dagen så på torsdag klockan 19.00 ska vi ha uppträdande i biosalongen här i bräcke.
På kvällen skulle vi äta mat på folkets hus så där träffade vi Nathalie och hennes pappa och syskon och Jenny och Stina, så vi fick sitta med dom och äta ! Efter det gick vi upp till dom och var där ett tag tills jag inte kunde andas mer för jag hade så ont i bihålorna och allt.

Imorse kändes det hur bra som helst kände mig inte ens sjuk längre, men nu känner jag mig dålig igen, det här är irriterade. Om det inte är bättre på ¨åndag ska jag till hälsan och kolla om jag kanske ha bihålsinflamation eller nått.. En lista på hur dagen ser ut.

* Världens bästa Frida ska fota mig, så jag får en ny header och hon får bilder förhoppningsvis är de fina oxå!
*Städa mitt rum lite.
* Baka en kaka
* Kolla på melodifestivalen med Bästa vän! (Frida)

Härligt!


Sååååsjuk.

Gud vad jag är trött på min näsa, jag har jätte ont i bihålorna vet inte ens hur det stavas (y) och min näsa sinner och jag hostar och nyser, nu är jag trött på det här, igårkväll kändes det bättre men nu är det inge bra alls ..
nej usch och fy och blä på det här !

Hoppas alla har det lite bättre än såhär idag i alla fall !


24 Februari.

Nu tycker jag att det är dax för snön att smälta lite och våren komma och att jag blir frisk och fyller 16 (y)


Natur.

Hittade en bild från när jag var vid gimån och fotade. Känner att jag är på hugget idag. (y)


Moln.

Såhär fina och konstiga moln var det för kanske en vecka sen, tycket att dom var jättefina!



23 Februari.

Hellu. Måste bara säga att jag inte gillar att vara sjuk, det är jobbigt att hosta hela jävla tiden. Fy!
Idag har jag gjort klart en dans usch kändes inge bra mådde bara illa . Men nu är det ju klar så. Jag har ju även redigerat bilder som ni såg kanske? Jag gillar verkligen dom bilderna Nathalie ser ut som en liten docka, lite avis på hennes jätte stora blå ögon. Nu ska jag vara otroligt snäll med mamma och hänga tvätten åt henne och kanske diska. Sen ska jag ta det lungt och krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på film. Imorgon vill jag på skolan men jag vet inte om jag kan än får helt enkelt se! Just ja Frida hade planerat att fota mig i helgen och eftersom jag tycker om henne så mycket så får hon föra det, men för att hon få fota mig så bestämmer jag nu att hon ska hjälpa mig med en header då oxå ;) Men ha det jätte bra nu! Puss

Jag vill ha sommar så jag kan änvända mina älsklingar! ( Bilden är tagen dagen efter jag pierca mig så septum är svullet och piercingen är super sne! )


Nathalie part 2

Nathalie diamanten i det gråa berget!







22 Februari.

Hej. Usch vilken värdelös dag detta ha varit, inte för att gnälla men. Ont i magen ont i huvudet kallsvettas hela tiden typ feber och en sjuk hosta. Så jobbigt. Och tänkte jag ju lägga ut någon bild så skulle jag kolla vad jag hade på kameran det gjorde jag då vid 4 ? och Sen så raderade jag bassa grejs innan jag skulle lägga in på datan. Så skulle jag äta och kom moster och sen va vi på affären så att batteriet tog slut i kameran härligt Karin, bra jobbat! Imorgon bli jag hemma från skolan oxå. Ska göra klart en dans och sen lite läxor och redigera bilder då har jag bestämt! Nu har jag klagat klart mina vänner ! :)

Ha en fortsatt härlig kväll!

Tema-VATTEN

Älskar dom här bilderna så det kommer komma fler jag lovar! Nathalie är så sjukt sööt!

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00


19 Februari.

Halloj!

Viiiilken tråkig dag det har vart idag helt sjukt.. Det enda som har varit bra var att min mamma berättade att hon hade massa kläder sen hon va liten, hallå och det berättar hon nu? Aja det är bra att hon sa det nu i alla fall. Tog med mig lite till lägenheten. Ska hämta nå mer oxå :)

Har nyss kollat på melodifestivalen och jag dog en aning .. Igen. Förut brolle och nu Jimmie Strimmell i Dead by April. Jag har aldrig lagt märke till han även om jag har lyssna på dom? Sååå snygg.

Jag skrev just till frida jag tycker två killar som growla är snygg, och det är ja han då och sen richard sjunnesson som spelade i sonic syndicate förut. men han ska ju vara med i nå nytt band nu vad jag har läst. Dom som starade sonic syndicate ska göra något nytt ! I like!

 Good natt fågel skratt!

Saga.

Hihi hittade en liten rolig bild på saga sen hon var här i november. ;)


17 Februari.

Hej. Först vill jag bara säga grattis till min pappa som fyller år idag!

Jag känner mig lite duktig jag har inte suttit vid dator på nästan två dagar (y) Och därför har jag ju icke bloggat heller det är inte lika bra .. Nu är det torsdag och jag vill bara ha helg helg helg. Sjukligt trött på alla på skolan och trött på allt pluggande och alla prov och usch. Vill bara stanna upp och andas känmns det som.

Och nu är det dax för mig att be om bättre väder så jag kan bege mig ut och fota för nu är det riktigt illa.

Här bjuder jag på en bild på mig och Stina! :)


15 Februari.

Små ord.

Ibland önskar jag inget mer än att kunna få åka tillbaka i tiden och göra allt roligt jag gjorde då. Alla underbara människor som fanns i mitt liv då. när jag gick i 7an hade jag så jävla kul med Frida vi hittade ALLTID på massa bus vi gjorde typ allt tillsammans, allt sånt där saknar jag sjukt mycket. Att bara kunna ringa och säga ska vi hitta på något och hittar man på massa kul. Nu känns det som man måste planera så mycket hela tiden. Aldrig mer något "spontant" som händer. Jag skulle bli sjukt glad att bara få vara 13/14 år igen och gå i 7an.
Jag, Frida och Natha åkte in till stan på boda borg jag älskar att göra sånna saker. Men nu känns det som jag står mitt emellan alla.. Vill bara göra något sjukt roligt. Frida vi måste smita !

Det här var mina små ord idag alltså det mesta jag saknar är Frida och Natha även om dom är så nära.

Efter en förjävlig dag med alla dessa tankar och att jag blir sjukt jävla arg på vissa människor så ska jag ta ut min ilska på ett träningspass med Jamie ! Go girl!

the flower in my hair.


Tema- VIND

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Haha, karin i rosa första och sista gången! Är inte helt nöjd med bilden, mamma var inte så snabb med hårfönen.. Var meningen att det skulle flyga blommor och hjärtan efter som det är alla hjärtans dag imorgon men men. Mamma sa till mig säg till lite innan jag ska blåsa lite så det inte kommer så tvärt och då tryckte hon ju fullt blås så alla blommor i håret flög iväg och allt :P


12 Februari.

Hellu!

Fick med mig lite nya roliga saker hem igår, och jag hade jätte trevligt som alltid! Kanske kommer lite bilder på sakerna sen. Idag har jag suttit på mammas jobb och surrat ^^  Efter det så ringde Amanda o hörde om vi skulle ses ett tak så vi satt och pratade ett tag. Nu sitter jag och väntar på att melodifestivalen ska börja. Brolle är ju med i min kväll han är alltså min man men vet inte riktigt om det än ;) haha. det var ungiför det jag hade på hjärtat. Tema kommer imorgon oxå kul!

ha en trevlig kväll!

11 Februari.

Hej. Usch vilken dag inte alls bra det här.  Först och främst vart jag jätte missnöjd med sminket, håret OCH kläderna ?! och sen så var jag extremt jävla trött.. Plus att dumma Emad slog mig på min piercing och det kändes ungifär som någon körde upp en kniv och skar av näsan på mig helt seriöst, vilken smärta ! Tack Emad. Efter det så hade vi spelning och jag är så le på min gitarrlärare som favoriserar till och med Elin sa det så jag mena, och det har jag kännt ett tag. Så när jag kom hem ringde jag till mamma och sa att hon fick ringa och säga att jag ska sluta även om jag inte vill. Jag ska lära mig på egen hand istället. Jag har ju grunderna.

Ne fy fan vilken hemsk dag ville bara lägga mig under täcket och skriiika allt vad jag kunde!

Ikäll ska jag och brudarna ha klädbytarkväll. Alltså vi har rensat våra garderober och så får vem som helst ta från mina kläder och får jag ta utav deras^^ Det ska bli kul jag har även bakat en liten kaka :)

Hörs senare!

10 F. Svarta läppar.

Halla balla ! Idag har jag haft nationella prov i svenska c delen / uppsatsdelen.
Sen hade vi idott.
När jag kom hem lagade jag middag och rensade garderoben för imorgon ska vi ha klädbytar dag.
 Jag har tränat på gitarr läxan också.

Det var det jag hade att säga, nu ska jag kika på halv 8 hos mig !




8 Februari.

Hellu! Idag hade vi Nationella prov i svenska. Jag var helt ärligt skit nervös innan men det gick ganska bra tror jag .Vi har även haft matte prov idag. Jag är sååå less på alla prov och läxor och all stress.

Nu ska jag snart gå och träna lite. Men tänkte slänga in en bild på mig sen igår där ser man även min piercing som jag älskar :D Tröjan är ny från monki!

ha det bra !


tema- ELD


Den här veckan var temat eld, jag hade världens bästa idee enligt mig själv då ^^ gjorde ett försök men det var ju meningen att jag skulle fota Elvira då hade det blivit lättare! Nu var jag ju tvungen att försöka få eld på pappret själv och det var itne det lätaste för det blåste. Och sen snabbt knäppa kort och ja det var lite svårt så bilden kunde ju blivit bättre !

Jag och frida bestämde oss för att varje vecka ska vi fota ett tema som vi sen ska lägga ut på bloggen varje söndag senast klockan 22.00.

Nu sitter jag och lyssnar på Johnny Cash och pluggar no!




6 februari.

Hellu. Som ni kanske märker så orkar inte jag skriva så mycket på helgerna..haha

Idag är jag jätte trött och sliten usch, har dansat och vart i byn. Och pluggat till no provet imorgon, bra Karin!
Jag fick just ett litet problem som kanske är löst jag hoppas på det verkligen !

De var typ de jag hade att skriva inget vettingt alltså men hihi ja hörs senare !

Från 4 Februari.

Här kommer lite bilder sen igår när jag var inne i stan och pierca septum (y) Det är Elin som har tagit korten. Så jävla glad och nöjd. Äntligen efter typ mer än 3 år tjat ;)


Ritade ut vart den skulle sitta.


Syns kanske inte så bra men där är kanylen igenom.


Fortfarande någon stav genom. Glad tjej !


As glad och ringen är i. Har inte hunnit tagit någon bild när det är helt klart men det lär väl komma ;D

Foto.



Om solen är lika fin som idag imorgon ska jag fota världens bästa Nathalie ! Och hon ska hjälpa mig med att ta lite kort till en tyska sak!

Looking for you !

När man igentligen ska göra läxor..



RSS 2.0