Now I wanna leave but I'm lost.

Fotade fina elvira när hon kom hem från grekland (nej jag är itne ett dugg avis på att hon har vart i grekland, inte alls..) det vart fin fina bilder! Här kommer i alla fall några close up bilder. Jag hade svårt för att bestämma om jag ville ha dom i svart och vitt eller färg så det blev båda av varje . hehe
Gud vad snygg du är elvira!
 

Under the streetlights, standing face to face.

 
Hittade 2 par snyggisar på kupan idag! 5 kr styck kostade dom! Dom va långa igentigen så jag tog fram saxen!
haha jag ha redigerat på olika sätt den undre har jag ljusat upp mycket där av bleka ben! den första mörkade jag ner litegrann! va tvungen att förtydliga detta! haha

på paris gator

 
Nej tyvärr jag har inte färgat mitt hår svart igen. Men visst ser det ganska äkta ut?
 
( Angående förra inlägget, ja jag va le o ville skriva ett arg inlägg. Kan ju också säga att vi hade tur och kunde lämna in arbets bussen redan idag så den fick hela däck.)
 
 

Så mycket hat.

uscha jag är sjukt frustrerad o irriterad och ja allt vad man kan vara. Hatar verkligen vissa människor som hela tiden ska förstöra för alla andra bara för att " ha roligt" ja fan vad roligt... Mamma kom på sitt jobb idag och upptäcker att hjulen på hennes jobbar buss (som förövrigt är våran vanliga bil också) är sönderskärda. och inte bara den våra släpvagnar och skottkärror också. Fan vad mogna vissa människor är . Alltså jag vill typ skratta för att dom här människorna inte fattar hur barnsligt och omoget det är ? Så nu måste vi köpa typ 10 nya däck. sen får vi väl svälta en månad.. Det är ju inte direkt billigt med däck . LESS TJEJ.

Det går mot mörkt igen.

Eftersom inte internet funkade i fredags så kunde jag inte skriva glad midsommar. Så nu skriver jag hoppas alla haft en bra midsommarhelg istället! Jag har ätit jättegod middag, jobbat vart på bilbingo, fiskat, vart i stugan och hängt med elin väldans trevligt! Det jobbigaste nu är att nu börjar vi gå mot mörka tider igen, mot vintern.. Kändes lite jobbigt! Iphone bilder.
 

Midsommar pyssel.

Idag hjälpte jag mamma lite på jobbet och gjorde blomster diadem! Sånt där ska pryda mitt huvud imorgon.
Iphone bilder!

När solens strålar når din hud.

Fotade fina Nathalie i sommarbilder! Dock inte så nöjd med ljuset, men Nathalie är fin som vanligt! 
 
 
 
 

Bara vinden kan se.

Idag satte jag mig ute på en filt barbent och åt frukost,väldigt härligt !

Like Sahara misses rain.

Idag har jag fotat kära nathalie! bilder kommer innom kort.
Jag.
 
 
Tröjan-carlings, shorts och skärp-second hand, solglasögon-hm

Mera äppelblomma, mera mig.

Tycker rubriken talar för sig själv.
och jag uppskattar verkligen inte nya blogg.se gillade det gamla.
 

upp och ner och åt inget håll alls.

hittade mig en riktigt fin klänning på underbara kupan!
god natt!

rakt på sak.

tänkte bara berätta att det är extremt tråkigt att blogga när man inte får kommentarer. Man blir väldigt o inspererad tyckte ni borde få veta det !

jag önskar det vore sol också.


äntligen kan man börja känna lusten för sommaren!

Idag hade jag min sista lektion i ettan! Japp det känns fruktansvärt bra faktiskt, är ofattbart skolless. Fick först helkropps massage av min underbara vän nathalie! Puss! Flätade Amelias hår o sen satt vi på stan o åt lite glass! Trevlig sista skoldag!



Lyckliga stunder är det vi kommer minnas!

Den här helgen har vart väldigt rolig och bra ! kollat på student, suttit i gräset med trevliga människor, ätit jordgubabr på toget. Blivit nersprutad med öl 2 gånger o fått en sten på näsan (det gör extremt ont!) Blivit bjuden på middag hos Elvira och idag blev min familj bjuden på middag igen. Riktigt trevligt! Helt perfekt!
Iphone bilder.







Min brors student i svart o vitt.


5 Juni.

Idag ha vart en lång men ändå kort dag! Vart oxh kollat på min brors student o det va jätte roligt. Sen ha va haft fullt hus hemma o då menar jag fullt! Gick ju knappt att andas där ett tag med det va roligt! Grattis kära bror!♥

Jobb jobb

Från ett jobb till ett annat. Och det regnar


att bryta ut ur sitt skal för att mänskligheten ska få se ditt rätta jag , bara gör det.

Hej! Igår var jag hos min väldigt snygga vän, det va roligt. Det slutade i alla fall med att jag hade massa kåda ( grangegga) i mitt hår. Haha.. nej men det va trevligt . Och nu ska jag bjuda på en bild o om ni vill se fler finns det på Fridas blogg. Jag tog inte med kameran tyvärr för den är på laddning inför imorgon! God natt!


När sanden rinner genom dina fingrar är det dax att säga hej då.

Hallu! Idag tycker jag att vi säger grattis till troligtvis den snyggaste kvinnan och vackraste kvinnan som funnits, Marilyn Monroe! Ja jag skulle kapa mina armar o ben för att se ut som den kvinnan!

Nog om det igår var jag, amelia, anna lina och maja på kupan och hittade lite fint bland annat tröjan här nere. Det va från början en långärmad men klippte o sydde lite o klippte lite fransar.
Ikväll blir det middag med Frida, o det ska bli väldigt trevligt.

Lite bilder.





RSS 2.0