snart upp med tuppen.

Åh ja det känns jävligt jobbigt må jag säga att snart ska kliva upp men så är det när man inte har nå jävla kläder. Så nu har jag en sån sjukt tråkig nyårs outfit så herregud vill jag lova .

Har en liten fråga till er som fortfarande orkar hålla ut med min underhållande blogg! ( jag vet ju att det är ett par). Men vad vill ni läsa? för jag har ingen insperation så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så lite önskemål skulle ju inte precis sitta helt fel. Men nu är jag trött och ska sova god natt. Imorgon natt blir det ett nytt år med nya möjligheter.

Good night!

God kväll eller vad man säger halv 2 på natten ? Har vart hos min fina vän Nathalie nu och vi har bytt lite julklappar och haft kul! Fick ett jätte fint nattlinne av henne!

Två bilder jag hittade, sen i sommras.


Jul bilder


     Under julgranen låg ett par vackra röda dr martens jättefina muggar,baksaker,en hemgjort vetekudde och kokböcker.


Jul!

God Jul! Nja jag vet inte jag.. Fick mina röda Dr martens det var höjdarn! Mer har inte jag att säga om den här dagen nu blir det bra att sova så kommer nästa dag!

when the sun rise.

God morgon!

Igår gick jag på jullov det känns otroligt skönt! Efterskolan gick jag och finaste frida på bio och såg breaking dawn tycker den var super bra! Efter det kom pappa så gick vi och åt och sen julhandla mat på lillänge. Frida fick sig en liten beundrare där oxå ;)

Det var roligt !  Det var det lilla jag hade att säga för stunden.

sometimes.

Ibland önskar jag att jag va liten och inte fatta inte tänkte, så mycket lättare.The stars is all over the sky.

Godmorgon godmorgon!

Sitter nu och är klar för att få till skolan eller nästan i alla fall men.. Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt att komma hem verkligen. I helgen ska jag baka massa mummsigt och sen på lördag kväll ska vi träffa några från gamla klassen :)


the girls in school.

Tog några bilder idag på bilden!


vinterväder.


Kisse misse kurr!

åh min lilla gos katt!


detta för ikväll!

Någon berättade nyligen för mig att vänner är något vi inte ska ta förgivet utan något vi ska vara rädda om och stolta över. Dom finns bara där en gång. det är för bra för att slösas bort.

Jag älskar mina vänner mer än allt. Dom är så fina ställer alltid upp. Ni är för bra för att glömmas bort ♥

Lika a glass of wine.

Hallu

Hur härligt är det inte att vakna en dag och kolla ut och se att det ser ut såhär ute. Åh! Nu väntar jag på Frida så ska vi gå till kyrkan och kolla på lucia! Mycket trevligt!


The breakout!

Ja så hette våran första dansshow. I torsdags samlades dom som kunde i våran dansgrupp och kollade igenom våra show filmer, vi har verkligen haft as kul! Vi fikade och snacka lite skit oxå. När vi gick hem såg vi en räv och jag höll på att få en hjärtattack och börja nästan gråta. Bilder på de fina flickorna!
I see the snow falling down.

God kväll !

Har nu bakat mina första praliner, vit choklad med kokos. Sen vid eftertanke jag gillar inte vit choklad..Vart tog all inseration vägen.

Åh rubriken säger det mesta?


Kvällar som denna är kvällen för alla.

Hej och godag eller godkväll mer klockan är ju ändå snart halv 9?
Ikväll är det nattöppet här hemma spännade spännande! Nej igentligen inte jätteantar jag men hjälper i alla fall till hos min kära mor så hon slipper stå här själv och jobba. Fast vi stänger klockan 9 om det inte kommer massa folk vill säga. Sen kanske jag ska försöka hitta någon uttråkad själ som vill gå med mig en sväng runt byn här. Trevlig kväll , vi får se? IMorgon blir det jobb för fulla muggar!


Bildteori en vanlig fredag som denna.

Jag och olivia på våran underhållande bildteori lektion!

Snart blir det hem och laga mumms mat och sen jobba!


RSS 2.0