kära dagbok.

nu har skolan då börjat. det har vart plågsamma mornar. efter skolan har jag träffat fina människor och fikat gått på östersundsgator.. ja ni vet sånt där som är mysigt. Nu har jag även bestämt att jag ska börja skriva dagbok från och med måndag, vädigt spännande.. i alla fall om massa år när man får läsa vad som hände förut i mitt liv.hehe suddig bild på mig och min fina vän amelia!
 
 
 

Bara när jag blundar.

sista dagen på mitt näst sista sommarlov. ja jag får lite rysningar när jag tänker på detta. längtar verkligen inte tills imorgon då jag måste ställa klockan på 05.00 ochkliva upp för att gå till bussen åka mot staden och anlända till skolan. fy bubblan. igår var jag hos min frisör linda och klippte av allt hår och blev gråhårig. ganska coolt.
ja jag sitter och ta kort i datorn.

dansar med det vilda.

fler bilder hittar ni på fridas blogg. (inlägg)

dansar med det vilda.. bakom kameran.

igår fotade frida mig som sagt va . elin va med och hjälpte till också och tg lite bilder medans vi fotade. här får ni se två av dom bilderna. de nedersta bilderna är iphone bilder.
 

kanske det sista vi ser av sommaren i år.

det var såhär jag såg ut igår innan jag kletade i lila i håret och innan vi började fota.
 
Tröja- ett loppisfynd som jag gick lös med saxen på.
skärp- loppisfynd
långkjol- monki
skor- loppisfynd

one plus one equals two

Det här med fula cambilder med en vän är ibland okej faktiskt! den sista är extra vacker..

det enda som inte var lika var du och jag.

igår åkte jag och min allraste bästa vän till östersund för en liten tripp på kupan och lite fika och sånt. det var en mysig dag trots att jag hade så fint plattat mitt hår och var det lika lockigt igen efter 2 min i regnet.
det som nästan va roligast med denna dag var att vi hade tänkt lika på morgonen så vi såg i princip lika ut.

vatten vind regn jord

Tänkte berätta att jag inte lagt ner det här även om man så kan tro.. ha bara inte vart hemma nu på ett tag så har inte haft tid.
ha suttit och kollat igenom min blogg lite och hittade massa bilder från mina och fridas söndagstema. tycker det va en liten rolig grej, kanske att vi börjar med det igen vem vet . blev lite sugen.
 
några av mina tema bilder.
 
  
tema 60-tal                tema cirkus
tema falskhet                  tema djur
tema arkitektur                tema känsla
          
tema 50-tal            tema film

Then they took you away. Stole you out of my life.

 
fina vän jag kommer sakna dig.

först en dag sommar sen höst direkt efter.

picknick med bruttan
ser lite skum utnjag , lite ihoptryckt.. frida är hårig.

bad day ?

har brytit min fot idag, nej men nästan. har extrem ångest över dom ynda 20 dagarna som är kvar tills jag börjar skolan. har inte haft lov ju? åh skitsommar...
 
Källa.

loppisrunda 2012

idag var det loppis dag igen, en trevlig sådan! vi har åkt runt hela dagen på loppis och kupan och massa saker, kom hem vid halv 8. hittade en fin batikmönstrad klänning för 5 kr, salt och pepparkar för 7kr. sen åkte vi in på en bondgård och där hittade jag massa te ... Vi tog även en liten picknick i skogen.

svart matchar djupet av din själ.i en fäbovall långt ut i moras djupa skogar.

för ett par veckor sen var jag en sväng till mora och gick på björnparken (orsa) , bodde på en fäbovall och kollade runt i mora. tänkte visa lite bilder. isbjörnarna va het klart det roligaste att se, dom va enorma.
 
 
(va tvungen att lägga ut den här ... kul och möta en björn där du är lika lång som hans bakben?! tur man bor i sverige.)

dark paradise.

i söndags var en sånhär liten pyssel dag. mamma plockade hjortron, jag gjorde rabarberkräm sen gjorde vi rabarbersaft, jag bakade mockarutor. jag pysslade om min katt lite hon mår inge bra min lilla lurvis... sen började det åska väldans mycke, jag är inget big fan av åska så jag tände lite ljus och byggde pussel för att inte sitta och stirra ut på blixtarna.
 

Det var väl inte allt för länge sen.

Min kamera är glömd uppe i byn och därav inga bilder. har dock bilder på kameran som jag ska visa så fort den är till rätta ! Idag fyller min fina vän Nathalie år grattis till dig min vän. har vart där och gratta henne. skulle mest bara tala om att jag lever.
 

RSS 2.0